TOP 5 stvari o Grofu Božoviću koje će kupiti svakog navijača Zvezde (VIDEO)

Crnogorski stručnjak je tokom igračke karijere igrao derbi samo tri dana pošto mu je preminuo otac, a iz svog džepa je platio pripreme Mladosti iz Podgorice

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • e moj grofe

    30. maj 2015 | 16:14

    znas li gde si dosao? nije to zvezda u koju si zaljubljen! oni vise nisu doktori fudbala,sad su hecifi! nisu vise cigani,sad su delije!!!!

  • NoRTH HoLLYWooD...

    30. maj 2015 | 15:14

    GROFE DELIJO, IMAŠ PUNU PODRŠKU SEVERA...ZVEZDA IZNAD SVIH...

  • Milorad V. Tešanović

    30. maj 2015 | 13:06

    Moj otac,stričevi,ujaci,sva bližnja i daljnja rodbina,kumovi i prijatelji,iz šireg regiona Banja Luke, pripadali su Jugoslavenskoj vojsci u Otdžbini, tokom Drugog Svjetskog rata,a uglavnom u funkciji odbrane svojih sela i naselja od napada i ugrožavanja,najčešće od strane Ustaša.Mnogi od moje rodbine,na različite su načine postradali,a preživjeli su izdržavali zatvorske kazne,i stalne kontrole FNRJ(SFRJ) vlasti.Do danas nije poznato da su lično ili u saučesništvu načinili ratni zločin,neko od Tešanovića,Stanišića,Čubrilovića,Tatića,Blagojevića, Rodića. Pitate se kakve veze imaju sad ova prezimena sa Crvenom Zvezdom i Terzićima,Kokezama,Božovićima(Grof) ostalim.Evo odgovora!U našim kućama u Banja Luci i okolici,crvena zvezda petokraka je bila simbol zla,najviše zbog policijaca OZNA-ša.UDBA-ša,koji su harali po selima,hapsili,maltretirali,prijetili i propagirali navijanje za Crvenu Zvezdu.Govorili su,I pjevali,sjećamo se:"Zvezda je pravi SRBSKI klub, ona je komunistički stub,nosimo crvenu petokraku zvijedu cijelu u ranu zoru bijelu,Ojhaaaaa".Za sebe su govorili da se bore protiv reakcionara,ustaša,izdajnika,četnika,"bandita", au suštini su bili društveni paraziti finansirani od države. Terzić Zvezdan je tipičan primjer konvertita među Srbima. NAJGORI SU ONI SRBI KOJIMA JE SAV ROD,KUMOVI,PRIJATELJI BIO I BILI, U JEDINICAMA (KRALJEVE) VOJSKE U OTADŽBINI, A DECENIJAMA SU POKAJNIČKI POSTALI POKLONICI CRVENE ZVEZDE PETOKRAKE.Toga je na žalost bilo puno,a prednjačili su Srbi u Dalmaciji,tj.Bukovici i Ravnim Kotarima, a nemali broj ih je i u okolici B.Luke.Takvi su sad ponovo digli glave,hoće surogat,mutant,da naprave. Istovremeno mašu sa Čiča Dražinom slikom gdje on liči na Če Gevaru,i pjevaju razne komunističke pjesmice.Dakle istovremeno to rade,Internacionalci Kominterne i Srbi(?!)Nije to iracionalno toliko, koliko je sauludo i ambivalentno do same šizofrenije.A ONO ŠTO JE NAJČEŠĆE,MNOGI ZVEZDAŠI IZVRĆU ČINJENICE,spinuju-kao se to kaže sada,lažu prosto rečeno i to bezočno,isto kako su to nekad činili UDBA-ši i ostala policija sa crvenom zvezdom petokrakom u srcu i na glavi. Bože pomozi nam da progledamo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA