Partizan do kraja nedelje dobija dva pojačanja!

Šampion Srbije završio jedan transfer, nazire se i drugi

  • 9

Prvo pojačanje Fudbalskog kluba Partizan u letnjem prelaznom roku, ako se ne desi neki veleobrt, biće vezni igrač Novog Pazara Marko Jevtović!

Talentovani fudbaler bi već do kraja nedelje trebalo da dogovori sve detalje transfera u redove prvaka Srbije, a za njim bi, prema saznanjima Sporta, mogao da stigne i špic Nikola Trujić, igrač Napretka koji je prošao omladinski školu crno-belih.

Kada je reč o Jevtoviću, on se trenutno nalazi na odmoru, pa je to jedini razlog što do sada nije postignut dogovor sa upravom Partizana, ali se očekuje da to bude završeno čim se vrati, za dva dana.

- Konačnu odluku, u vezi sa daljom karijerom Jevtovića, prolongirali smo za dan, dva, tačnije kad se Marko vrati sa odmora. Tako je jednostavno najbolje, jer ipak su Marko i njegova karijera najvažniji u celoj priči - izjavio je agent fudbalera Zoran Osmajić, prenosi Sport.

Foto: Tanjug/Irfan Ličina Foto: Tanjug/Irfan Ličina

Partizan dovodi vezistu Novog Pazara koji je udaljio Zvezdu od titule (VIDEO)

Ono što može da hrabri crno-bele je da Jevtović, uprkos ponudama Vojvodine, čak izdašnijoj nego Partizanovoj, želi samo u Humsku.

- Posle razgovora sa njim shvatio sam da želi samo u Partizan. Odluku je doneo zajedno sa porodicom i jednostavno nemam pravo da se mešam u njegove snove - dodao je Osmajić.

Nikoli Trujiću će današnji revanš baraža sa popunu Superlige sa Metalcem, biti, izvesno je, i poslednji u dresu Kruševljana, jer se očekuje njegov povratak u staro jato, pošto se klubovi budu dogovorili u vezi sa obeštećenjem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beograd

    3. jun 2015 | 11:08

    E stvarno su vam dobra pojačanja nema sta,i sa njima će te da napadate ligu sampiona, e kuku nama sa njima i sa našom upravom, dovode igrače koji su gori od onih sto vec imamo, ovo su strava pojačanja sram vas bilo samo neznam koji um odlučuje o ovim stvarima, dajte bre strance za pojacanja ovo su sve anonimusi, takvih imamo u partizanu koliko hoćeš, zašto se gomilaju igrači istog ili goreg ranga, ne razumijem ovu politiku, zašto se bacaju pare na nešto što neće doprineti boljoj igri partizana i sa ovim pojacanjima želite da vratite publiku na stadion,nikad ovakvim poslovanjem i trgovinom nikad nećete vratiti publiku bez obzira koliko svi mi volimo nas partizan mi hoćemo nešto što dosad nismo gledali na našim stadionima hoćemo pojacanja koja znaju da igraju fudbal koji će da ginu za svaku loptu hoćemo iskusne, a ne mlade i ne afirmisane fudbalere to hoćemo gospodine popoviću, jer to ono što si obećao svaka čast na iskrenoscu

  • Zoks

    3. jun 2015 | 13:42

    Ovo su igraci za Beogradsku zonu , a ne za ekipu koja hoce da napadne ligu sampiona. E strucnjaci sta vi gledate , da nam je znati.

  • Casni Vitez

    3. jun 2015 | 17:20

    Ako su hteli nekog da dovedu nekog iz JSL mogli su Nikolu Stojiljkovica,decko je imao fenkmenalnu sezonu i davao je fenomenalne golove za Cuku. Ali ako cemo iskreno,posto napadaju Ligu sampiona treba dovesti nekog stranca jer sa ovom ekipom u Evropu ne moze!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA