ĐENOVA ODUSTALA: Lazović ni ove sezone neće igrati Ligu Evrope!

Đenovljani su povukli žalbu i umesto njih će se u drugom po jačini evropskom takmičenju naći Sampdorija

  • 2
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Đenove jesu svojim igrama ove sezone u Seriji A izborili petu poziciju i plasman u Ligu Evrope, ali tamo neće igrati, već će umesto njih ići njihovo gradski rival Sampdorija koju je vodio Siniša Mihajlović.

Đenovljani su odlučili da povuku svoju žalbu iz poštovanja prema institucijama i UEFA koju su prošlog četvrtka poslali nacionalnom olimpijskom komitetu, jer su prethodno izbačeni iz evropskih takmičenja zato što nisu pravilno popunili prijavu za evrolicencu, niti prijavili alternativni stadion pošto njihov "Luiđi Feraris" ne ispunjava uslove.

Tako će na kraju Darko Lazović koji je ovog leta zvanično postao član Đenove i drugu sezonu zaredom biti bez evropskih takmičenja i to zbog kazne UEFA baš kao što je prošle godine doživeo sa Crvenom zvezdom.

Na drugoj strani ovog lučkog grada se verovatno slavi, jer iako je bila slabije plasirana, Sampdorija će igrati u drugom po jačini evropskom takmičenju, a oni će svoje mečeve igrati na stadionu "Sasuola" i to predvođeni novim trenerom jer je Mihajlović napustio klub.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zatvoriće ti karijeru

    3. jun 2015 | 21:01

    Što bre bato potpisuješ za sve neke propale timove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA