TRANSFER KOJI ĆE POTRESTI OSTRVO: Junajted ponudio 25 miliona funti za zvezdu Liverpula!

Da li bi "crveni" mogli da popuste posle ovakve ponude i pristanu da prodaju svoj najveći biser omraženom rivalu?

  • 2
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Mančester junajted je zaista spremio pravu bombu za ovaj prelazni rok. "Crveni đavoli" su ponudili omraženom rivalu Liverpulu 25 miliona funti za njihovo zlatno dete Rahima Sterlinga koji odbija da produži ugovor.

Kako izveštavaju engleski mediji, jedna od najvećih bombi letnjeg prelaznog roka, možda ne po zvučnosti, već zbog rivaliteta dva tima mogla bi da odjekne na Ostrvu. Klub sa "Old Traforda" je pokušao da opipa puls proš,log meseca, ali je glatko odbijen, međutim Luj van Gal ne želi tek tako da se odrekne jednog od najvećih talenata Engleske.

Sterling je dete poniklo na "Enfild roudu", ali uporno odbija svaki pokušaj uprave da produži ugovor i ako se to uskoro ne desi mogli bi sledeće sezone da ostanu bez njega i bez ijedne funte od njegovog prelaska u neki drugi tim, pa Holanđanin igra i na tu kartu da ubedi čelnike "crvenih" da mu prodaju tamnoputog krilnog napadača.

Međutim, problem za Junajted je i njihov gradski rival Siti koji je spreman da za 20-godišnjeg engleskog reprezentativca zavuče dublje ruku u džep i plati više od 40 miliona funti, a da ne govorimo o interesovanju Real Madrida, Čelsija i Bajerna iz Minhena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA