Kladionice vide ''dvojku'' na Zvezdu protiv Partizana u grotlu Pionira!

Crveno-beli favoriti u devetom ovogodišnjem košarkaškom derbiju

  • 12

Ako je verovati brojkama iz kladionica, košarkaši Crvene zvezde su favoriti u večitom derbiju prtoiv Partizana, iako ih od 21.00 čas očekuje dupke pun Pionir crno-belih navijača.

Kvota 1.63 na crveno-belu dvojku ne treba da čudi ako se uzme u obzir to da je Zvezda šest puta dobila Partizan ove sezone. Nasuprot tome imaju samo dva poraza, od kojih je onaj prvi u ABA ligi bio nebitan. Aktuelni osvajač regionalne lige je i pre tog meča obezbedio prvu poziciju pred plej-of.

BORBA ZA PRVO MESTO: Može li Partizan da stigne -16 protiv Zvezde?

Na Partizan je 2.30, a vredi pomenuti da su crno-beli tri puta dočekali Zvezdu kao domaćini. Uz pomenuti trijumf, dva puta su izgubili u polufinalu ABA lige.

Ukoliko žele da se domognu prve pozicije, crno-beli moraju da stignu i prestignu 16 poena minusa pošto je Zvezda u prvom meču slavila sa 92:76. Kvota na Partizan da će dobiti više od 10 razlike jeste 5, a na Zvezdu 3.20.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Outsider

    4. jun 2015 | 13:58

    Radujte se fmpovci i fmpovce, radujte se jos malo.I ovo ce se lane zvati, a posle ce kao i uvek pobediti ljubav, vernost i pravda. Sila je samo trenutna, i takvi su i rezultati sile TRENUTNI. LJUBAV,KVALITET I STRUCNOST NA KRAJU OSTAJE KAO PRAVA VREDNOST!!! VOLIM TE PARTIZANEEEEE, oni to nikad nisu imali i nikad nece imati.!!!

  • grobar do koske

    4. jun 2015 | 12:34

    ..A ja "VIDIM" FMP, mada "slika" polako nestaje, bledi, gubi se..jos malo pa nestalo, kao i u fudbalu, vaterpolu.. .!. XXAAXXAA .!.

  • da se zna

    4. jun 2015 | 13:58

    Dolaze Delije !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA