POBEDIO MESIJA I RONALDA: Srpski reprezentativac je najbolji fudbaler sveta! (VIDEO)

Filip Kostić je izabran za najboljeg igrača planete u mesecu maju, u izboru koji su organizovali ESPN i portal "whoscored.com"

  • 8

Filip Kostić je dobio priznanje kakvim ni neki od najvećih fudbalskih asova današnjice ne mogu da se pohvale. Srpski reprezentativac je izabran za najboljeg fudbalera na svetu za mesec maj i to ispred Kristijana Ronalda i Lionela Mesija.

Fudbaler Štutgarta koji je svojim igrama i golovima u prethodnom mesecu spasao svoj tim ispadanja iz Bundeslige, a na sebe skrenuo pažnju svetskih stručnjaka, našao se u izboru koji organizuju portal "whoscored.com" i poznata američka sportska stanica ESPN svakog meseca.

Čitaoci i posetioci ovog sajta su imali prilike da glasaju između Srbina i dvojice igrača koji se smatraju za najbolje na svetu u ovom trenutku, a Kostić je prikupio ubedljivo najviše glasova. Čak 62% posetilaca je glasalo za krilo "švaba", dok je Mesi imao 31%, a osvajač dve uzastopne Zlatne lopte samo 7% glasova.

Očigledno je da je većina glasova došla i od strane srpskih ljubitelja fudbala, ali i navijača Štutgarta koji posle svega obožavaju reprezentativca Srbije, a koji se prema pisanjima nemačkih medija našao i na meti Bajerna iz Minhena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA