Pogledajte šta se sve dešavalo na dan finala LŠ između Juventusa i Barse (FOTO)

Hvala vam što ste bili uz Telegraf Sport...

  • 1

Finale Lige šampiona između Juventusa i Barselone zakazano je za 20.45 minuta na Olimpijskom stadionu u Berlinu, a Telegraf Sport je bio tu za vas u danu kada se odlučuje ko će biti novi prvak Evrope.

Pogledajte šta se sve dešavalo na dan finala LŠ između Juventusa i Barse:

20.27 - Ako u finalu LŠ nestane struja, na 100 uloženih dinara zaradićete...

20.10 - Vezista Juventusa Pol Pogba izašao je sa lizalicom u ustima na teren Olimpijskog stadiona

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

19.49 - Lionel Mesi je postigao ukupno 77 golova u Ligi šampiona. Čak 33 više od kompletne postave Juventusa, računajući i klupu (44).

19.44Pogledajte ekskluzivne fotografije Telegrafa sa finala Lige šampiona!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

STARTNE POSTAVE:

Juventus: Bufon, Lihtštajner, Bonući, Barzalji, Evra, Pogba, Pirlo, Markizio, Vidal, Morata, Tevez.

Barselona: Ter Štegen, Alves, Pike, Maskerano, Alba, Rakitić, Buskets, Inijesta, Mesi, Suarez, Nejmar.

19.28 - Zavirite u svlačionice Juventusa i Barselone...

Na ulicama Berlina je prava ludnica, pogotovo ispred Olimpijskog stadiona

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

19.21 - I Merilin Monro navija za Juventus :-) Zanimljivo, kada su Pirlo i Bufon poslednji put bili u Berlinu postali su svetski šampioni sa Italijom.

19.15 - Glavni sudija meča Cunejt Čakir izašao je na teren kako bi obavio potrebnu inspekciju. Zanimljivo, on je prvi turski sudija koji sudi finale LŠ. 19.10 - ŠOU U BERLINU: Bufonov dvojnik prevario sve i ušao u Juventusov hotel (VIDEO) 18.45 - Još dva sata do velikog finala.

18.43 - Fudbaleri Barselone krenuli su iz hotela ka stadionu.

18.32 - Španski mediji javljaju da je Šakira stigla u Berlin, a u glavni grad Nemačke uskoro će stići i devojke/žene Juventusovih fudbalera. Tu su supruga Klaudija Markizija, Marka Storarija, kao i Andree Barzaljija. Naravno, tu je i Zinedin Zidan: - Svi kažu da je Barsa favorit, ali znate, nikada ne treba otpisivati jedan italijanski tim. Biću uz Juve večeras.

Foto: Instagram/ Veronica Zimbaro Foto: Instagram/ Veronica Zimbaro

18.13 - Neverovatna priča o tome kako je Mesi uz pomoć kolača postao vanserijski golgeter! Pogledajte delić atmosfere sa ulica Berlina:

17.53 - Očekivane postave: Juventus - Bufon, Lihštajner, Bonući, Barzalji, Evra, Markizio, Pirlo, Pogba, Vidal, Tevez, Morata. Barselona -Ter Štegen, Alves, Pike, Maskerano, Alba, Rakitić, Buskets, Inijesta, Mesi, Suarez, Nejmar.

17.40 - Čiji navijači prave veći haos u Berlinu? (FOTO) (VIDEO)

17.37- Biće ovo 10. susret između Juventusa i Barse. Italijani trenutno vode sa 4:3 u pobedama, a tu četvrtu zabeležili su 2003. godine kada su na Nou Kampu obezbedili finale (2:1).

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

17.30 - Sudeći prema kladionicama barselona je apsolutni favorit na ovom meču. Kvota na katalonski tim iznosi 1.60, na nerešen rezultat 3.80, dok je na pobedu Juventusa velikih 5.80.

17.15 - JUVE ILI BARSA? Jedno je sigurno, večeras će se pisati istorija!

O MEČU:

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ovo je prilika da italijanski ili španski klub sjajnu sezonu krunišu na fenomenala način pošto su oba tima osvojila duplu krunu u domaćem šampionatu. Barsa je već jednom osvojila ''tripletu'', dok Bjankoneri jure svoju prvu.

Od 1967. godine i Seltika, čak sedam klubova je uspelo da osvoji prvenstvo, kup i Ligu šampiona. Četiri su to uspeli u poslednjih 16 godina - Junajted (1999), Barselona (2009), Inter (2010) i Bajern (2013).

Prema nekim istraživačkim podacima očekuje se da će oko 165 miliona u 200 zemalja gledati duel Juvetusa i Barselone. Pobednik će dobiti oko 10 miliona evra i pehar, dok će poraženi inkasirati oko 6.5 miliona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola delije

    6. jun 2015 | 19:26

    Navijam za Barsu...al bilo bi red da i Juventus pobedi..al bice tesko protiv onakve Barselone...tesko da ce juve da dobije...i u kladionicama su svi za Barsu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA