Partizan o transferu Šaponjića: Ne prodajemo dete od 17 godina!

Direktor šampiona Srbije kategorički demantovao prodaju mladog napadača u letnjem pelaznom roku

  • 5

Uzbuna u Humskoj, Ivan Šaponjić ide u Anderleht! Lažna je...

Tako barem tvrdi direktor Partizana Miloš Vazura koji je reagovao na glasine da će talentovani napadač na leto pojačati klub iz Brisela i tamo zameniti Aleksandra Mitrovića.

TREŠĆE SE HUMSKA: Šaponjić u Anderlehtu menja Mitra koji ide u Leverkuzen!

Ovu informaciju je inače otkrio Mitrovićev menadžer i bivši igrač Anderlehta, ali i Zvezde, Nenad Jestrović.

- Niti je nešto dogovoreno u vezi sa transferom Ivana Šaponjića, niti smo sa nekim pregovarali. Ni sa Anderlehtom, koji se provlači u kontekstu, niti sa bilo kojim drugim klubom - rekao je Vazura za Sport.

milos vazura

Dakle, navijači Partizana ne moraju da brinu, mada im sigurno neće biti svejedno dok se ne završi prelazni rok, jer su navikli na neprijatna iznenađenja od uprave prethodnih godina, doduše od one na čelu sa Draganom Đurićem.

- Rekao sam to i pre mesec dana, kada se pojavila ista priča, da Partizan ne prodaje dete od 17 godina, a ona važi i sada. Nemamo ponudu, tako da nema šta ni da se razmatra. Koliko sam upoznat, ni Mitrović nije promenio klub i pitanje je da li će, tako da sve ostaje u domenu spekulacija. Nema potrebe da pričamo o tome u smislu "šta bi bilo kad bi bilo", jer Partizan ima jasan stav - zaključio je Vazura.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sokol Kusta

    7. jun 2015 | 13:39

    Da,a zivkovica ste prodali za 7 a prijavicete 5!

  • Kula

    7. jun 2015 | 15:03

    Tako uvek kazu kad se razotkrije transfer...a onda se realizuje sigurno.Zasto nekazete da cete podneti svi ostavke ako slazete navijace.

  • Sale

    7. jun 2015 | 18:44

    Kaze necemo da prodajemo dete od 17 godina...a onda izjavi...nista od prelaska Mitrovica tako da su to samo spekulacije...znaci ako Mitar ode u Lever ode Saponjic u Brisel....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA