Čak 88 odsto ljudi smatra da je ovo najdosadnija utakmica u istoriji fudbala (VIDEO)

Fudbalska utakmica u Dablinu pretvorila se u uspavanku epskih razmera

  • 0

Utakmica, prijateljskog karaktera, koju su nedavno odigrali reprezentacije Republike Irske i Engleske u Dablinu, bila je toliko dosadna da je i gledanje farbe koja se suši bilo više uzbuđujuće iskustvo u odnosu na igru koju su prikazale ostrvske selekcije.

Meč je, naravno, završen rezultatom 0:0, nije bilo ni šansi, ni akcija, ni dinamike, nije bilo ničega što fudbal čini tako privlačnim za široke narodne mase. Bila je to doza anestezije pred spavanje.

Prosto, bio je to duel u kome kao da su igrači oba tima rekli jedni drugima: Ok, hajde da ovo otaljamo, samo ćemo se dodavati, pa posle kud koji, ka egzotičnim tropskim destinacijama.

Knjiga koja će raskrinkati engleski fudbal: Selektora terali da ne zove crne igrače u reprezentaciju

O tome kakva je to bila uspavanka svedoči i vest da se komentator utakmice, odmah pošto se isključio iz prenosa, oglasio putem tvitera i IZVINIO se gledaocima što su morali da gledaju devedesetominutno fudbalsko ništavilo.

Pojedini engleski mediji su na svojim portalima napravili i anketu u kome su postavili pitanje navijačima da li su imali strpljenja da putem TV-a isprate utakmicu do kraja, a čak 88 procenata je odgovorilo sa ne!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA