MILINKOVIĆ: Zvezdine transfere ne komentarišem! I mi planiramo još pojačanja!

Trener crno-belih najavljuje da će u Humsku stići sigurno još dva igrača, ali ne želi da govori o kojim fudbalerima je reč

  • 3

Partizan je več doveo tri pojačanja i tu se ne zaustavlja. Trener crno-belih Zoran Milinković potvrdio je da će klub u narednoj nedelji potpisati još jednog, a možda i dvojicu igrača i tako, skoro, kompletirati ekipu za nastavak sezone.

Šta Saša Ilić misli o Božinovu i koga ne bi želeo u kvalifikacijama za LŠ? (FOTO)

U klub su već stigli Marko Jevtović iz Novog Pazara, Nikola Trujić iz Napretka i kao najveće pojačanje Valeri Božinov. Milinković kaže da je time urađen važan, ali ne i kompletan posao u prelaznom roku.

- Zadovoljni smo urađenim do sada. I dalje radimo na tome, biće sigurno još pojačanja, novih imena. Sve se odvija onako kako smo planirali, ne prestajemo, aktivni smo što se tiče prelaznog roka. U narednoj nedelji, verujem i realno je da kažem - biće još potpisa.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Portugalski štoper Gonsalo Brandao i ofanzivni vezni Brazilac Gabrijel Markinjos, su pred vratima Humske. Milinković ipak nije želeo da kaže koji igrači bi trebalo da stignu narednih dana.

- Nemam dozvolu kluba da govorim o imenima. U toku su pregovori za neke igrače koji su na našem spisku želja, i verujem da će klub učiniti taj napor i da ćemo ih dovesti u Partizan.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Na pitanje da prokomentariše spremanje Zvezde za novu sezonu, trener šampiona je rekao:

- Ne komentarišem nikad šta oni rade. Videćemo ko će biti jači konkurent za titulu, pokazaće utakmice, pokazaće prvenstvo, Partizan će iskoristiti dobro prelazni rok, jer od toga dosta zavisi i kakve će ambicije biti. Razume se da su oni najveći konkurenti.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Andrija Živković je jednom nogom otišao iz Partizana. Pitanje je samo da li će uzdanica naše omladinske reprezentacije otići na leto ili na polusezoni.

- Mi ćemo učiniti sve što je do nas da ga zadržimo, voleli bismo da ostane. Kada dođe momenat da ode da bude to sa upečatljivijim utiskom, međutim znate za problemi koje klub ima u tom smislu, ali budite sigurni da činimo sve da Andrija nastavi sa nama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA