PAUNOVIĆ: Ovaj rezultat obnavlja našu zemlju posle teških vremena!

U svakom meču smo igrali svoj stil i igrali srcem, tvrdi selektor omladinaca posle ogromnog uspeha

  • 0
Printskrin: youtube/FIFA TV Printskrin: youtube/FIFA TV

Koliko je samo dobar posao uradio selektor omladinaca Srbije Veljko Paunović, koji zajedno sa svojim izabranicima slavi plasman u finale Mundijalita.

Omladinska reprezentacija Srbije do 20 godina plasirala se u finale prvenstva sveta na Novom Zelandu, pošto je u polufinalu savladala Mali sa 2:1 posle produžetaka.

- Pre nego što bilo šta kažem o mojoj ekipi, želim da čestitam reprezentaciji Malija za sjajan fudbal koji su prikazali, i želim im sreću u, siguran sam, sjajnoj budućnosti. Oduševili su me - rekao je prvo Paunović.

EKSKLUZIVNO: Pogledajte kako Srbi igraju kolo na Novom Zelandu i slave sa igračima! (FOTO)

- Ponosan sam na uspeh ove ekipe. To mnogo znači našoj zemlji, koja se i dalje obnavalja nakon teških vremena. U svakom meču smo igrali svoj stil i igrali srcem. Mali je danas imao veći posed lopte, ali smo se odbranili i borili kao jedan. Takođe smo napravili više šansi. Nismo u svakom momentu igrali onako kao što smo hteli, ali je taj problem bio više fizički, s obzirom da nam je ovo bio treći meč koji smo završili posle produžetaka - dodao je Paunović, i ukazao:

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

ZATO ŠTO SE OVAJ TIM NE ZADOVOLJAVA MALIM: Novi biseri Ace Stojanovića! (VIDEO)

- Kada smo pobedili Mali u grupnoj fazi takmičenja, bio je to relativno sličan meč, ali smo se bolje osećali fizički. Očekivali smo da će nam danas praviti problem, ali nismo mogli da odgovorimo na isti način. Moramo da poradimo na spremi i energiji. Ali moji momci su zaista bili dobri, i bukvalno su ispisali istoriju za reprezentaciju, njih same i svoj zemlju - rekao je Paunović.

Ovo su prve reakcije posle istorijskog uspeha magičnih fudbalera!

Srbija će se u finalu sastati sa Brazilom, koji je prethodno ubedljivo savladao Senegal sa 5:0.

Finale je na programu u subotu od sedam sati ujutro po srpskom vremenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA