Mandić: Finale SP zvuči kao da ste u bajci, ali mi smo došli po zlato!

Napadač naše mlade reprezentacije rekao je da će njegova ekipa napasti Brazil u utakmici za prvo mesto na svetu

  • 7

Omladinski reprezentativac Srbije Staniša Mandić rekao je da se oseća fenomenalno zbog plasmana u finale Svetskog prvenstva na Novom Zelandu i poručio da će tim Veljka Paunovića učiniti sve da pobedi Brazil u meču za titulu.

EKSKLUZIVNO: Pogledajte kako Srbi igraju kolo na Novom Zelandu i slave sa igračima! (FOTO)

LUDNICA U SVLAČIONICI mladih fudbalera posle pobede! (VIDEO)

- Finale svetskog prvenstva, pa to zvuči kao da ste u bajci. A onda još za trofej protiv Brazila. Mislim da nismo ni svesni šta smo do sada uradili i šta nas čeka za nekoliko dana. Na Novi Zeland smo došli po zlatnu medalju i na korak smo do ostvarenja cilja - rekao je Mandić za sajt Čukaričkog.

Srbija je u polufinalu posle produžetaka pobedila Mali sa 2:1, golovima Andrije Živkovića i Ivana Šaponjića, ali je morala da igra i treći produžetak na prvenstvu.

- Uspeli smo ponovo da pobedimo Mali na turniru i to je uglavnom vrlo teško i veoma retko. Utakmica je bila zahtevna psihički i fizički. Da smo u prvih tridesetak minuta stekli dva, tri gola prednosti, a mogli smo, susret bi imao sasvim drugačiji tok. Kvalitetan meč, nema šta. Jak tempo, mnogo trčanja i na kraju smo morali sve da rešimo tek u produžetku - istakao je napadač omladinske reprezentacije Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cetri konja debela

    17. jun 2015 | 23:16

    Sta bude bice vratili ste mi veru da u ovojnam zemlji postoje mnogo dobri fudbaleri.hvala vam.

  • UNITEDSTATESOFSEBIA

    17. jun 2015 | 22:47

    Gleda čovek sve ove mlade fudbalere ,svi u vrhu ,među najboljima na svetu i evropi,,,,,,,@@@@A gde je problem sa A reprezantacijom? //////Problem je u funkcionerima ,kao što je to oduvek i bilo ,,,,,

  • Levo krilo

    18. jun 2015 | 09:40

    Salji te ovu decu i ovog izvrsnog trenera u Rusiju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA