MOŽETE SAMO DA GA PIPATE: Brazilci, zašto dirate pehar, a da nas niste pitali? (VIDEO)

Brazilci su pre početka finala protiv Srbije potpuno zaboravili na izreku "prvo skoči, pa reci hop" i zato su tako i prošli

  • 7

Srbija je pobedila veliki Brazil u finalu Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina na Novom Zelandu i tako napravila istorijski uspeh i podvig koji je izazvao nezapamćenu radost širom naše zemlje.

PEVAJ, SRBIJO, ZEMLJO JUNAKA: Pogledajte kako Orlići slave uz Baju Malog Knindžu, a tu je i Sinan! (VIDEO)

EKSKLUZIVNI SNIMAK: Dajte Brazil da se igramo, grme fudbaleri Srbije! (VIDEO)

Izabranici Veljka Paunovića su trijumfovali u direktnom duelu sa selekcijom koja u ovom uzrastu ima pet svetskih titula, a devet puta se našla u finalima, i to posle produžetaka pogotkom Maksimovića u 118. minutu. Ipak, pre početka finalnog meča dok su ekipe izlazile na teren dogodila se jedna vrlo zanimljiva situacija.

Fudbaleri Brazila su, prolazeći pored pehara namenjenog novom svetskom šampionu, dodirivali isti kao da su bili ubeđeni da će ga osvojiti ili su možda mislili da će im to doneti sreću, ali izgleda da im je to bio baksuz. Potpuno su zaboravili na onu nardonu "prvo skoči, pa reci hop".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    21. jun 2015 | 15:37

    E ajde ne preterujte sada. Ljudi su petostruki sampioni sveta, nema potrebe da se vi nekom podsmevate, narocito ne Brazilu.

  • Vanjoslav

    21. jun 2015 | 16:39

    Retko kad pobedimo i budemo prvaci zato imaju pravo na sve i to su zasluzili. Svakako cemo plakati kad izgubimo, ali dok pobedjujemo velesile kao Brazil i probacujemo loptu dva puta kroz noge, pa bre DAJTE BRAZIL DA SE IGRAMO :))))

  • Boranija,

    21. jun 2015 | 22:56

    Jednostavno - bili smo bolji. Dajte nam ceo svet da se igramo, tenis,kosarku,fudbsl,odbojku,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA