EKSKLUZIVNI SNIMAK: Dajte Brazil da se igramo, grme fudbaleri Srbije! (VIDEO)

Dok je čitava Srbija slavila njihov podvig, slavili su i oni tamo negde na južnoj hemisferi odakle je odjekivalo na sve četiri strane sveta

  • 20

Došli su i ostavili u čudu planetu, a Srbima i Srbiji doneli nezapamćenu količinu radosti. Fudbaleri Srbije su se popeli na fudbalski tron sveta pobedom nad najtežim mogućim rivalom u finalu - Brazilom.

MOMCI, NEK' JE VAŠIM MAJKAMA HVALA! Zbog vas Srbija danas i peva i plače! (FOTO)

RUSI PORUČUJU: Neka pati kome smeta, moja Srbija je prvak sveta! (FOTO)

Ovaj njihov uspeh koji će ostati upisan u monografije svetskog fudbala, slavio se širom naše zemlje, širom regiona i širom čitave planete, a slavili su ga i oni, tamo daleko na Novom Zelandu. Pa šta i ako jesu. Zaslužili su to.

NAJJAČI TATU NA SVETU! Istetovirao imena zlatnih "orlića"! (FOTO)

URNEBESNO: Ovako je Hitler reagovao kada je čuo da je Srbija šampion sveta! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Tako su odmah posle dodele medalja i podizanja šampionskog pehara, po povratku u hotel zauzeli čitav lobi i krenuli sa svojim slavljem. Pevale su se različite pesme, skandiralo se svim igračima, selektoru, Srbiji, a najčešće se mogao čuti onaj poklič koji smo toliko puta želeli da izgovorimo, ali nikad nam se nije dala šansa, sve do sada, dok to nisu učinili ovi momci.

Pogledajte ekskluzivni snimak koji je dobio Telegraf iz hotela u Oklendu, tamo negde na južnoj hemisferi odakle je grmelo iz grla naših junaka "Dajte Brazil da se igramo"!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobodan Mladic

    21. jun 2015 | 13:38

    Cestitke momcima . U porazu se ne ponizi u pobedi se ne uzvisi . Protivnika nikad ne podcenjuj . Sad je bilo ovako , sledeci put sa Brazilom veliko postovanje . Cestitka i Brazilu .

  • Z.M.

    21. jun 2015 | 14:10

    Kazete "grme fudbaleri" a sta treba? Da sede da cute,pa pobedili smo treba bre cela Srbija da "grmi"!!!

  • Sydney

    21. jun 2015 | 12:29

    Bilo je tu jos mnogo i vise veselja a snimaka imamo bezbroj sa nasima sampijonima.....momci su pokazali sta znaju a nama je bila cast doci iz Sydneya da navijamo ....Ceo Okland je brujio od veselja i uzvika Srbija Srbija !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA