Zlatni Orlići skandirali svom komandantu: Ti si naš Murinjo, Paune! (FOTO)

Nakon emotivnog govora koji je održao pred novinarima u kući fudbala, Paunovićevi puleni su na ovaj način odlučili da se zahvale selektoru

  • 1

Odlična atmosfera vlada u čitavom timu srpskih mladića koji su osvojili titulu svetskog prvaka u konkurenciji do 20 godina. To je jedna od stvari koja ih je dovela do tog podviga, a u to su mogli da se uvere i srpski novinari u Staroj Pazovi.

SVETSKI ŠAMPIONI STIGLI U SRBIJU: Dajte Brazil da se igramo, orilo se na aerodromu! (FOTO) (VIDEO)

Sa sladoledom u ruci, Rajković predvodio slavlje Orlića u autobusu (FOTO) (VIDEO)

Svečani koktel koji je priređen u srpskoj kući fudbala za šampione planete bio je prilika za još jedno druženje Orlića sa pripadnicima "sedme sile". Tokom protokolarnog dela organizovana je i konferencija na kojoj je govorio selektor Veljko Paunović.

HALO, OVDE ŠAMPION: Sestra junaka sa suzama prepričava prve bratove reči posle zlata Orlića (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

FOTO UBOD: Ovo je kuća svetskih prvaka!

Svi okupljeni su se naježili tokom emotivne besede komandanta Pauna, a po njenom završetku, njegovi puleni su odlučili da mu se na neuobičajeni način zahvale na lepim rečima i svemu što je uradio za njih.

- Ti si naš Murinjo, Paune! Ti si naš Murinjo, Paune - zaorilo se iz grla mladića koji su pod njegovom komandom zauzeli svetski tron.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Еуклид

    22. jun 2015 | 13:39

    Сјајни момци, и перспективан тренер који није био сујетан, већ је очито слушао сугестије два велика тренера, Боре Милутиновића и Радомира Антића, и успех је невероватан.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA