Antonov: Zvezda? Pre sam za inostranstvo

Sjajni levi bek omladinskog svetskog prvaka po povratku sa Novog Zelanda pričao o daljoj karijeri

  • 10

Čelični Nemanja Antonov!

Zlatni levi bek srpske omladinske reprezentacije koja se okitila titulom prvaka sveta na Novom Zelandu, tek po povratku u domovinu počeo je da shvata da to što je napravio zajedno sa saigračima nije plod njegove mašte - to je bilo stvarno, to se desilo! I to je uspeh veliki kao Mont Everest!

LUDILO U PAZOVI: Fudbaleri tražili penzije predsedniku, pa mu pevali "Tomo, ostani"! (FOTO)

Neverovatan osećaj, jedinstven, neponovljiv! A Antonov je neko ko je dao ogroman dorpinos najvećem uspehu srpskog fudbala od osamostaljenja, jer je proveo na terenu svaki minut tokom tri meča u grupi, tri u eliminacionoj fazi - sva tri završena posle produžetaka, i, konačno, u finalu, i ono završeno u produžecima!

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Zato je Antonov čovek od čelika!  

- Pa, jeste, trud se isplatio, verovali smo, nadali se, želeli mnogo i na kraju smo uspeli. Od samog početka smo imali u glavi finale i uspeh - rekao je fudbaler OFK Beograda.

- Verujte mi da sam tek sada, kada smo stigli u Srbiju, svestan da smo postali svetski prvaci. Tamo smo nekako bili daleko od našeg naroda, pa nismo imali takav osećaj kao sada kada smo se vratili. Osećaj je neverovatan, zadivljujuć, fantastičan... Ne postoje reči kojim bih opisao to kako se sada osećam. Osvojili smo ovo prvenstvo zahvaljujući našem duhu, snazi karaktera, srpskog karaktera. Niej to nemački, to je srpski karakter!

Odlične igre Antonova nisu prošle nezapaženo, naravno. Sada će sa reputacijom svetskog prvaka da bira ponude.

- Do mene je došla informacija da ću da promenim klub, ali sam se trudio da se potpuno isključim od toga i da se fokusiram na obaveze na Mundijalitu. Nisam se obazirao. Ni sada ne razmišljam o tome, ima vremena. Sada želim da se odmorim, pa ću onda da razmislim šta i kako - poručio je Antonov.

Zvezda?

- Iskreno, više sam okrenut inostranstvu. Videćemo...

(M.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA