Siniša Mihajlović odvodi Rajkovića u Milan: Da li će ga Zvezda prodati za ovoliko novca?

Italijanski velikan je ponudio tri miliona evra, ali Zvezda ne želi da se odrekne svog kapitena za manje od četiri

  • 36

Fenomenalne partije srpskih fudbalera tokom Mundijalita nisu ostale neprimećene kod velikana evropskog fudbala. Među najistaktnutijim srpskim orlićima bio je kapiten Predrag Rajković, koji je branio u neverovatnoj formi, pa se za njega sada interesuje Milan, koji je poslao zvaničnu ponudu od tri miliona evra, piše Žurnal.

Poslednjih dana rukovodstvo crveno-belih nije usaglašeno kada je u pitanju prodaja prvog čuvara mreže. Zvezdan Terzić veruje da je sada idealno vreme za prodaju Rajkovića, pošto je njegova cena na tržištu vrtoglavo porasla. Slaviša Kokeza, pak, tvrdi drugačije.

Ipak, teško će rukovodstvu crveno-belih biti da odoli na neku od unosnih ponuda koje će sasvim sigurno ovog leta biti poslate na adresu u Ljutice Bogdana 1a. Prvi je takav korak posle Svetskog prvenstva na Novom Zelandu načinio Milan, koji je nedavno preuzeo Siniša Mihajlović. Italijani su poslali ponudu između tri i tri i po miliona evra, kojom ispipavaju puls rukovodstva sa Marakane.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Mihajlović je operativcima kluba sa San Sira izdao zadatak da dovedu talentovanog golmana, pa ne bi bilo iznenađenje i da ponuda bude pojačana.

Pošto je interesovanje za kapitena crveno-belih sada veliko, rukovodstvo Zvezde nema nameru da ga proda za sumu manju od četiri miliona evra.(Telegraf.rs/Izvor Sportski Žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ramirez

    24. jun 2015 | 16:22

    3 miliona? Za najboljeg mladog golmana sveta??? Ljudi moji pa to je strašno,da je u Mamićevom klubu bez 10 ako ne i više ne bi otišao!!!

  • bgd

    24. jun 2015 | 11:27

    Svaka cast Mihajlovicu ako je to istina. Ali i dalje te ne podnosim znog ramadanijevog tima i scepovica i stevanovica i ostalih protiv hrvata.

  • Kula

    24. jun 2015 | 10:39

    To je gotova stvar...tri miliona zvezdi i neki milijon u džep dvojici... trojici...standardna prica...ko placa samo na racun...nema sanse da kupi fudbalera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA