Ludnica na dočeku Etoa u Antaliji, policija ga čuvala od navijača! (VIDEO)

Okupirali su aerodrom navijači Antalije u želji da pozdrave najveće svetsko ime koje je zaigralo za njihov klub

  • 0
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Novi član turske Superlige Antalija dovela je svetsku zvezdu u svoje redove koja bi trebalo da pomogne ekipi da očuva mesto u elitnom rangu takmičenja u Turskoj. Reč je o Samjuelu Etou jednom od najboljih golgetera u XXI veku koji je u karijeri igrao za Barselonu, Inter, Čelsi...

Najbolji igrač Kameruna svih vremena je na zalasku karijere, ali i sa pune 34 godine uspeva da izazove veliko interesovanje klubova. Posle šestomesečnog angažmana u Sampdoriji sada je odlučio da se oproba u još jednoj evropskoj ligi, a izabrao je klub iz mesta koje je poznato kao jedno od najlepših evropskih letovališta.

Iskusni napadač je u sredu stigao u Antaliju zajedno sa predsednikom kluba, a na aerodromu ga je dočekao ogroman broj navijača koji su želeli da pozdrave najveću zvezdu koja je došla u njihohov klub. Prilikom njegovog izlaska sa aerodroma, čak je morala da se umeša i policija kako bi Eto mogao da prođe do automobila.

 

 

On će u četvrtak biti podvrgnut lekarskim pregledima, nakon čega bi trebalo da potpiše ugovor, ali se još ne zna na koji vremenski period.

Inače, Antalija planira ozbiljno da se pojača, a kamerunski fudbaler možda nije i poslednje veliko ime koji bi moglo da stigne u ovaj klub, pošto se pregovori vode i sa Ronaldinjom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA