Zvezda hoće da igra kao domaćin van Beograda!

Na skupštini rukometnog kluba je iznet ovaj predlog, ali je pitanje hoće li biti usvojen

  • 8

Rukometni klub Crvena zvezda odavno ne zna za uspeh, a iz sezone u sezonu se grčevito bori za finansijsku i takmičarsku stabilnost i uglavnom zauzima mesto na tabeli koje nije na nivou renomea kluba.

Finansijske poteškoće žestoko drmaju čitav klub koji jedva sklapa kraj sa krajem, pa tako nije ni čudno što rezultati izostaju, a kada nema rezultata nema ni navijača na tribinama. Tako se često u prethodnoj sezoni mogla videti prazna hala u Šumicama gde igrači crvfeno-belih igraju kao domaćini.

To je bila i jedna od tema na sednici skupštine kluba koja se održava u četvrtak, pa je izneseno kao predlog da bi možda bilo bolje da Zvezda mečeve koje bi trebalo da igra kao domaćin, igra van Beograda.

Verovatno je mišljenje da bi u tom slučaju navijači iz unutrašnjosti željni da gledaju svoj tim u većem broju posećivali te mečeve. Takođe je verovatno razlog i to što je iznajmljivanje hale za mečeve u unutrašnjosti jeftinije nego u prestonici, ali se postavlja i pitanje putnih troškova koji sigurno nisu zanemarljivi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlayko

    25. jun 2015 | 21:16

    I moj glas za Lajkovac, ljudi koji vole sport, a uslovi vrhunski, bolji nego u pojedinim halama u Bgdu... Dobrodosli u Lajkovac

  • Aleksa

    25. jun 2015 | 20:49

    Dodjite u Lajkovac bice nam cast, a i nemamo rukometni klub, tako da ce omladina poceti vise da prati rukomet, a uslovi su odlicni u novo izgradjenoj hali, a nije daleko od Bg, oko 50 km

  • BOJAN

    25. jun 2015 | 21:00

    Dodjite u Kacarevo jer se nase Jedinstvo ugasilo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA