ZVEZDO, ČUVAJ SE: Kairat poslao ozbiljno upozorenje crveno-belima pred duel na Marakani!

Rival crveno-belih u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope pobedio je Astanu sa 2:0 i prestigao je na tabeli Kazahstanske lige

  • 8

Rival Crvene zvezde u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope pobedio je u 18. kolu kazahstanske lige. Kairat je pobedio Astanu na svom terenu sa 2:0 i tako najavio dobru formu početak kvalifikacija.

Bio je ovo duel za drugu poziciju, pošto je dve ekipe na tabeli delilo svega dva boda. Kairat je pobedom uspeo da preskoči Astanu na drugu poziciju i sada se sa 34 poena nalazi na drugom mestu na tabeli, a prvoplasirani Aktobe mu beži četiri boda.

ALARM ZA ZVEZDU: Prekaljeni ukrajinski as koji je trolovao Riberija stiže u Kairat! (VIDEO)

Golove za prvog Zvezdinog rivala postigli su Isael u 45 minutu i Islaman sa bele tačke u 52. minutu.

Najlepši momenat meča svakako je gol Isaela pred kraj prvog poluvremena kada je sa oko 20 metara snažnim i preciznim šutem poslao loptu iza leđa golmana Astane.

Printskrin: kazsport.kz Printskrin: kazsport.kz

U drugom delu je posle starta nad Gohuom sudija dosudio penal za domaću ekipu, a Islaman je bio siguran izvođač najstrože kazne.

Duel Crvene zvezde i Kairata u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu evrope na programu je u četvrtak 2. jula od 20.45 na našem najvećem stadionu. Revanš je sedam dana kasnije u Kazahstanu.

CZ

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    28. jun 2015 | 19:55

    Zgazite ih.Grobar.

  • VLADO PG

    28. jun 2015 | 19:46

    VI se imate cemu I nadati a zamislite nase timove , Buducnost,Rudar, Mladost it'd , bolje da ih nisu ni izvukivali no odma kuci . Vasim predstavnicima sve najbolje.

  • Nekk

    28. jun 2015 | 17:57

    Ne mogu poverovati da tim iz Kazakstana preti jednom srpskom gigantu. Tragedija na kakve niske grane je spao naš fudbal, jer ne mogu nikoga izdvojiti. Ali opet, to je njihova priča, svaki pravi zvezdaš veruje u ovaj tim, u dobro danas i u još bolje sutra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA