Grobari na Malti napali navijače Željezničara?

Ova informacija pojavila se na društvenim mrežama...

  • 12

Zvaničnih informacija i dalje nema, ali se po društvenim mrežama sve više šire vesti da su navijači Partizana, odnosno grupa ''Grobari Malta'', napali pristalice Željezničara u ovoj malenoj ostrvskoj državi.

Podsetimo, Manijaci su bodrili svoj tim u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a informacije na Fejsbuk navijačkim stranicama su oprečne. Jedni sumnjaju da se incident dogodio, dok drugi nešto detaljnije opisuju situaciju koja se dogodila na Malti.

- Buraz, ti grobari Malta su sastavljeni od likova koji nisu baš za zezanje i koji su bili po jakim grobarskim grupama dok nisu otišli na Maltu. Lepa ekipica je dole - jedan je od komentara na Fejsbuku.

Nedugo zatim krenulo je i prepucavanje Grobara i Manijaka koji tvrde da su osmorica srpskih navijača napali dvojicu ispred hotela. Sve je krenulo od navijačke majice koja navodno oduzeta od navijača iz Sarajeva, a koja je počela da se deli društvenim mrežama kao trofej.

- Hahaha, bežali su goli po Malti tražeći muriju da drukaju Grobare koji su im je..li mater. Gde su vam majice Manijaci - jedan je od komenatara na video koji pokazuje nekolicinu navijača Želje na tribinama.

Video možete pogledati ispod teksta...

Da sve ovo nije slučajno govori i ovaj komentar...

- Bilo je upozoravanja da moze doći do sukoba. Međutim, mislim da nisu trebali da napadnu grupicu od 10-ak ljudi koji su uglavnom simpatizeri kluba.

Ponavljamo, zvanične objave i dalje nema i sve se svodi na informacije koje kruže društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzingis Kan

    1. jul 2015 | 15:20

    Dobro , Grobari kao jedna od najjacih grupa u Yugi su klepali bbb po maksimirskoj sumi ko budale , zatim torcidu sutali u more , zeljine i navijace sarajeva , nisu puno posto je zeljo bio partizanova filijala . a sarajevo nije imalo nikkve otporase..jednostavno su bili nula..jedini pravi rat je bio sa delijama..tu se naizmjenicno davalo al i dobijalo...

  • Nana

    1. jul 2015 | 07:25

    To lemanje zbog majice, dresa, je primitivno i veliko zlo.

  • Не

    1. jul 2015 | 10:44

    Веровали или не али бројн је екипа гробари малта

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA