Delije će plakati kao kiša: Tragično preminuli fudbaler Zvezde dobio grafit u rodnom gradu! (FOTO)

U rodnom gradu Gorana Gogića, koji je iznenada preminuo u 29-godini je nakon vesti o njegovoj smrti osvanuo grafit koji svedoči o njegovoj ljubavi prema crveno-belima

  • 0

Tragična smrt nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Gorana Gogića žestoko je pogodila fudbalsku Srbiju, a naročito navijače crveno-belih.

Kakav je Delija bio Gogić: Zvezda mu je bila život, to nije krio! Bivši saigrači se opraštaju od njega... (FOTO)

Iako nije dugo igrao u klubu, svega godinu i po dana, niti je za to vreme izrastao u lidera tima i neizostavni šraf, ipak zbog njegove ljubavi prema Zvezdi Delije su ga oduvek cenile i volele i zato su utučene njegovom iznenadnom smrti.

Koliko je voleo klub, za koji je zaigrao tek kao zreo igrač i kratko se zadržao u njemu, pokazivao je mnogo puta i pre nego što je uopšte došao u Ljutice Bogdana, a navijači su to kod njega itekako cenili.

TREBALO JE DA BUDEŠ MUŽ I OTAC: Oproštajno pismo za Gorana Gogića od Rakićeve supruge (FOTO)

Bože, nemoj sad da mi ode: Potresni detalji o smrti Gorana Gogića!

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Zato su mu posle šokantne vesti napisali pesmu, a sada je u njegovom rodnom gradu - Kuli, urađen njegov grafit. Na njemu je naslikan Gogić u Zvezdinoj majici sa šampionskom titulom koju je osvojio u prvoj godini svog boravka na Marakani, a pored su ispisane njegove godine rođenja i smrti, kao i broj koji je nosio na dresu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA