U Zvezdi više niko neće moći da nosi broj 26!

Navijači crveno-belih pokrenuli su ideju da se u čast Gorana Gogića povuče dres sa brojem 26, a zvanična inicijativa trebalo bi da bude pokrenuta na narednoj Skupštini

  • 1

Čitavu fudbalsku Srbiju šokirala je vest iz Kine da je iznenada preminuo Goran Gogić. To je posebno je pogodilo navijače Crvene zvezde, u kojoj je Gogić proveo godinu i po dana. Zvezda je te sezone, posle sedam godina ponovo vratila šampionski pehar na Marakanu i došla do 26. titule, a upravo taj broj nosio je i Gogić u toj sezoni.

Bože, nemoj sad da mi ode: Potresni detalji o smrti Gorana Gogića!

TREBALO JE DA BUDEŠ MUŽ I OTAC: Oproštajno pismo za Gorana Gogića od Rakićeve supruge (FOTO)

Kako bi se njegovo ime sačuvalo od zaborava, od strane navijača je pokrenuta inicijativa da se broj 26 povuče u čast Gogića. Za sada je to još uvek na nivou ideje i ne postoji ništa zvanično. Ali najavljeno je da bi zanična inicijativa mogla biti pokrenuta na narednoj Skupštini kluba.

Foto: crvenazverzdafk.com Foto: crvenazverzdafk.com

Delije će plakati kao kiša: Tragično preminuli fudbaler Zvezde dobio grafit u rodnom gradu! (FOTO)

Kakav je Delija bio Gogić: Zvezda mu je bila život, to nije krio! Bivši saigrači se opraštaju od njega... (FOTO)

Iz Zvezde nam je rečeno da su čuli za ideju i da još uvek nije ništa zvanično stiglo na adresu u Ljutice Bogdana, ali da je klub spreman na takav potez u čast Gorana Gogića, koji je tokom igara u Zvezdi ostavljao poslednji atom snage na terenu.

Goran Gogić je iznenada preminuo 3. jula kada mu je posle treninga pozlilo u klupskom autobusu. On je momentalno hospitalizovan, dva sata je trajala borba za njegov život, ali je Gogić, nažalost, preminuo od posledice srčanog udara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA