Fudbaleri Čukaričkog priželjkuju sreću protiv narednog rivala u kvalifikacijama

- Srećni smo i zadovoljni. Mislim da smo bolja ekipa, bili smo konkretniji u ovom dvomeču - rekao je Andrija Pavlović

  • 0

Fudbaleri Čukaričkog izjavili su da su očekivali težak meč u revanšu protiv Domžala, ali su istakli da je na kraju bolja ekipa prošla dalje.

Izabranici trenera Vladana Milojevića odigrali su u Beogradu sa slovenačkim timom bez golova (0:0), ali su pobedom u prvom meču u gostima (1:0) prošli u 2. kolo kvalifikakcija za Ligu Evrope, gde će im rival biti predstavnik Azerbejdžana, ekipa Gabale.

Filip Stojković je istakao da popularni "brđani" igraju sve bolje iz utakmice u utakmicu.

- Spremili smo se dobro za njihovu ofanzivnu igru, jer su morali da jure rezultat iz prvog meča. Propustili smo dosta prilika, nismo imali sreće, nadam se da ćemo je imati protiv Gabale - izjavio je Stojković.

Stameni napadač Andrija Pavlović odigrao je dobar meč i bio blizu pogotka u 33. minutu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Srećni smo i zadovoljni. Mislim da smo bolja ekipa, bili smo konkretniji u ovom dvomeču. Znali smo da oni neće smeti da se otvore, jer smo opasni iz tranzicije. Protiv Gabale igramo prvi meč kod kuće, a na domaćem terenu nikada se ne branimo. Tako će biti i sada, očekujem novu pobedu - kazao je Pavlović.

Nikola Stojiljković je naveo da iz susreta on i saigrači nose pozitivne utiske.

- Najbitnije je da smo prošli dalje. Imali smo pozitivan rezultat iz prvog meca i to nam je olakšalo posao - zaključio je Stojiljković.

U prvoj utakmici 2. kola kvalifikakcija za Ligu Evrope Čukarički dočekuje Gabalu 16. jula, a revanš je sedam dana kasnije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA