Pet novih pojačanja Partizana koja će silno obradovati Grobare!

Crno-beli su potpisali profesionalne ugovore sa četvoricom fudbalera iz svoje omladinske škole

  • 2

Partizan je nastavio sa tradicijom da potpisuje ugovore sa talentovanim fudbalerima iz svoje omladinske škole. Prvi paraf na profesionalni ugovor stavili su Uroš Damnjanović, Miloš Perišić, Jovan Čađenović i Stefan Grbović i Marko Golubović.

 

SRPSKI FUDBAL U ŠOKU: Partizanov rival već stigao u Beograd!

 

Damnjanović je rođen 8.2.1995. godine u Kovačici i igra na poziciji polušica. Prošle godine je došao iz Rada i kao stipendista nastupao za ekipu Teleoptika.

 

Miloš Perišić, rođen 2.4.1995. u Kninu godine koji igra na poziciji levog štopera. Prošao je kompletnu školu Partizana, počeo je kod trnera Ivana Kostadinovića, da bi zatim brigu o njegovoj karijeri preuzeli Ilija Zavišić, Zvonko Živković i Igor Spasić. Takođe je kao stipendista nastupao za ekipu Teleoptika.

 

Jovan Čađenović rođen 13.1.1995. godine u Cetinju, igra na poziciji zadnjeg veznog. U redove crno-belih je došao 2007. godine u selekciju kod trenera Ivana Kostadinoviće, da bi zatim brigu o njegovoj karijeri nastavili Ilija Zavišić, Nikica Klinčarski i Igror Spasić.

 

Stefan Grbović rođen 27.5.1995. godine igra na poziciji desnog beka. Stefan je prošao kompletnu omladinsku školu počevši od Ivana Kostadinovića, Nikice Klinčarskog, Zvonka Živkovića do Igora Spasića.

 

Foto: partizan.rs

Foto: partizan.rs

 

I krilni napadač, Marko Golubović, koji je, kao i njegovi saigrači rođen 1995 godine stavio je svoj paraf na prvi profesionalni ugovor sa Partizanom.

 

Marko je prošao celokupnu omadinsku školu, te nastupao za ekipu Teleoptika pod patronatom Igor Spasića, da bi sa prvim timom Partizana odradio celokupne pripreme na Tari i Pohorju.

 

Partizan je tokom prethodnih godina pokazao da su najbolja pojačanja kluba bili upravo igrači iz omladinske škole i na njihovim transferima je klub po pravilu najviše novca zarađivao. Neki od najskorijih primera su Aleksandar Mitrović i Lazar Marković, a od aktuelnih igrača crno-belih Andrija Živković, te nema sumnje da će se Grobari obradovati ovoj vesti da nova deca Partizana dobijaju priliku u prvom timu.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA