Zašto je Božinov besan na medije i kakav ima ritual pre utakmice?

Bugarski internacionalac je pričao o predstojećem meču protiv Dile Gori, ali i nekim nefudbalskim stvarima

  • 0

Najveće pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku, Valeri Božinov, gostovao je u jutarnjem programu televizije Pink, u društvu zlatnog orlića crno-belih Ivana Šaponjića.

Božinov je prilično napredovao kada je u pitanju znanje srpskog jezika, za razliku do prethodnog puta kada smo imali prilike da ga čujemo,  i bez problema se sporazumevao sa voditeljkom.

Tarzan ingliš Božinova: Svaki put džouking vid d plejers (VIDEO)

- Stigao sam u veliki klub, odlično sam se uklopio, napredujem sa učenjem srpskog. Čast mi je što sam u Partizanu i što igram pored jedne legende kao što je kapiten Saša Ilić - rekao je napadač crno-belih i istakao da je za njega bitno da zna srpski jezik.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Važno mi je da znam srpski jezik, nisam ga znao dobro i za mene je bilo važno da ga naučim što pre, da bih mogao lakše da se sporazumevam sa saigračima, medijima...

Šampion Gruzije - Dila Gori je prva prepreka za Partizan na putu ka Ligi šampiona, a bugarski špic ističe da se protivnik ne sme potceniti.

- Došao sam u veliki klub, u šampionsku ekipu, za mene je važno da imamo sreću i ako Bog želi, da uđemo u Ligu šampiona. Igramo protiv šampiona Gruzije, u pitanju je dobra ekipa, nikoga ne treba potcenjivati. Moramo ozbiljno da ih shvatimo i da učinimo sve da na kraju bude najbolje za Partizan - istakao je Božinov.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Od kako je došao u Beograd, Božinov je izazvao veliku pažnju javnosti, ne samo kada su u pitanju fudbalski kvaliteti, već i privatan život. Mediji su se odmah zainteresovali za njegovu ženu atraktivnog izleda - Nikoletu Lozanovu, njegovim izlascima, stilu oblačenja... To je posebno naglašeno u bugarskim medijima, što Božinovu izuzetno smeta.

Vrhunska seks bomba stiže u Beograd sa fudbalerom Partizana! (VIDEO) (FOTO)

NIKOLETA BOŽINOV! Zamislite grb Partizana na njenim grudima!

Foto: Instagram/ni_lozanova Foto: Instagram/ni_lozanova

- Za mene je važno da se priča kako igram na terenu, ali bugarski mediji samo gledaju kako živim. Ako igram dobro neka pišu da igram dobro, ako igram slabo, neka napišu to. Priča se o mom životu izvan fudbala, a ja želim da pričaju samo o fudbalu.

Foto: Instagram/ni_lozanova Foto: Instagram/ni_lozanova

- Mnogo toga mi je smetalo od njihovih pisanja. Bilo je mnogo toga što nije bilo dobro za moj imidž, a treba da se koncentrišeš na utakmicu, da daješ golove...

PARTIZANOVO GEJ BUGARČE? Božinov u zagrljaju najpoznatijeg bugarskog transvestita Azisa (FOTO)

Foto: hotnews.bg Foto: hotnews.bg

Božinov je za kraj otkrio i kako se opušta pred utakmice.

- Svako ima neki svoj ritual pred meč, a ja slušam muziku i tako se opuštam - istakao je Božinov, koji je zajedno sa Šaponjićem pozvao sve Grobare da dođu na stadion u Humskoj u utorak 14. jula na meč protiv ekipe Dila Gori, koji počinje u 20:45.

PFC logo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA