ČOVIĆ: Blokada Zvezde je dokaz da nismo državni projekat!

Prvi operativac crveno-belih dao je izjavu povodom odluke FIBA da se tom klubu zabrani dovođenje novih igrača zbog ranijih dugovanja

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Neko Iz Mase
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Milos

    13. jul 2015 | 08:50

    Fmp dominira hahahaha

  • Realno

    12. jul 2015 | 13:42

    Hahah, grobari pucaju od muke,nema nista lepse Zvezdina vest a komentari od glodara,lepo predjite sad da navijate za Zvezdu znamo da vam je na celu i u srcu

  • Charlie

    12. jul 2015 | 10:51

    KK Crvena Zvezda se takmicio i do sada, samo sto od pre neki dan vise nema nikakvih dugovanja po UPPR koji je poceo 2011. godine i nedavno je okoncan.Ovo je dug prema igracima iz prosle sezone koji ce Covic i agilna uprava i marketing kluba vratiti i isplatiti na vreme i vrlo brzo.Zamislite tek koliko igracima bivsim i sadasnjim duguje nokautirani kk secanje nis.''Iskreni'' Danilovic kaze da je ta cifra 1.800.000 eura, a da je ukupan dug tog kluba u nokdaunu preko 4.500.000 eura . Ta konacna cifra nije ni blizu pravog duga kk proslost nis koji je nekoliko puta veci od pomenutog i ta cifra sluzi za zamajavanje javnosti i nastaak obmanjivanja crno belih puvacica. Totalno neobavestenih i neinteligentnih. Ali, valjda je tim ocajnim mukicama lakse da gledaju u Zvezdino evroligasko dvoriste nego u njihovo nikad prljavije.Bravo za upravu i Nebojsu Covica koji je u klub trebalo da dodje jos 2004. godine, ali mu nisu dozvolili politicari iz vrha drzave koji navijaju za klub iz zagreba koji se sada neminovno gasi.Da je tada usao u klub kk secanje nis bi vec odavno bio izbrisan sa kosarkaske mape i bio bi i crno zavijen. Zajedno sa net tastatura upuvanim crno belim bulama narikacama kojima je totalno suvisno objasnjavati i upustati se u polemiku sa njima oko toga sta je uppr,sta su to poverioci, ko su poverioci, sta je donacija, sta je sponzorstvo, sta je fransiza, sta je nadleznost privrednog suda i kakvu odluku je isti doneo,kako se novac vracao i da se dug kluba vracao pune 4 godine i da nije nestao preko noci. Pogotovo im necemo reci ko se sve odrekao i kolikog duga koji je Zvezda imala prema tim licima i ko je sve taj dug Zvezde prema njima pretvorio u donaciju voljenom klubu.To je za njih i neradne mapetovce iz kk secanje nis spansko selo.Suvisno i besmisleno je sa njima polemisati i o tome da situacija u fk Crvena Zvezda uopste nije ista kao u kk, da su poverioci u ogromnom procentu pravna lica i da se zbog toga tamo ne moze primeniti isti scenario, a ne zbog toga sto je uefa toboze strozija od fibe i uleba. Ali, u tu pricu i dalje slepo veruju mnogo ''nacitane'' crno bele puvacice, a tu laznu pricu ispranim mozgovima serviraju portparol njihovog raspalog kk secanje nis u njegovim ''kultnim kosarkaskim emisijama'' i naravno oronuli predvodnik. Ne bih vise da objasnjavam jer crno bele ''intelektualke'' to tesko mogu da shvate, jer mukice furaju laznu pricu koja im odgovara i sto je jos gore one u te sopstvene lazi i veruju.Jos jedanput bravo za Covica i kompletnu upravu osvajaca triple krune i jedinog pravog i najveceg srpskog brenda i svetinje.Samo tako nastavi Covicu i za Zvezdu nema zime.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA