Partizanov šampionski tandem: Spremni smo za Dila Gori od starta!

 
  • 1

Partizanovi zlatni orlići pričali su za naš portal o očekivanjima pred start sezone

Partizan je u nedelju promovisao nove dresove, u kojima će crno-beli po prvi put zaigrati u utorak protiv šampiona Gruzije - ekipe Dila Gori.

Na promociji u TC Ušće u prodavnici Adidasa bili su Valeri Božinov i Ivan Bandalovski, kao i zlatni orlići sa Novog Zelanda, Andrija Živković, Ivan Šaponjić i Miladin Stevanović.

Andrija Živković je verovatno i najveće pojačanje za crno-bele u tekućoj sezoni, pošto je potvrđeno da će supertalentovani fudbaler ostati u Humskoj i naredne sezone, iako su mnogi evropski klubovi želeli da ga dovedu.

ANDRIJA ŽIVKOVIĆ: Volim Partizan više od para!

Andrija očekuje uspešan start crno-belih na startu kvalifikacija za Ligu šampiona, a u razgovoru za naš portal ističe da će mu mnogo značiti iskustvo koje je stekao na prvenstvu sveta za fudbalere do 20 godina.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Nosimo jedno veliko iskustvo sa Novog Zelanda, sada smo došli u klub koji volimo. Vratili smo se, spremamo se za utakmicu u utorak i mislim da će sve biti u najboljem redu.

- Nisu se utisci sa Svetskog prvenstva slegli u potpunosti, ali kako vreme prolazi sve više nam je jasno šta smo uradili. Nismo znali šta nas čeka ovde kada se vratimo. Kada smo izašli na balkon i videli koliko nas je ljudi dočekalo bili smo oduševljeni. To je nešto što se pamti ceo život - rekao je Živković.

Mladi krilni fudbaler je potvrdio ono što je nedavno objavljeno u javnosti, naredne sezone ostaje u crno-belom dresu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Ostajem u Partizanu. Volim Partizan i to je jedan od razloga što sam odlučio da ostanem. Pratio sam Partizan dok sam bio na odmoru, čuo sam se redovno sa saigračima. Super je ovaj novi tim, samo nam preostaje da se uigramo. Dobri su i ovi novi momci koji su došli, sjajni su fudbaleri. Upoznao sam Božinova, a Oumarua još nisam.

Andrija ističe da je spreman da igra na bilo kojoj poziciji u skladu sa ulogom koju mu trener Milinković odredi, a takođe ističe da je spreman za meč u utorak, iako je odradio samo jedan trening sa ekipom.

- Uvek sam spreman, šta god trener bude odlučio, ja sam tu na raspolaganju. Nisam još pričao sa trenerom o mojoj ulozi u timu. Tek sam odradio jedan trening sa ekipom. Videćemo šta će se dessiti. Rekao sam treneru da sam spreman i da igram prvi meč, a na njemu je da odluči - rekao je Andrija Živković.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

U ovim dresovima Partizan kreće u napad na Ligu šampiona! (FOTO)

On je u razgovoru za naš portal izneo i utiske o novom dresu.

- Prelep mi je dres. Mnogo mi se sviđa - istakao je Andrija Živković.

Poput Živkovića i drugi njegov saigrač iz omladinske reprezentacije, Ivan Šaponjić, imao je dodatni odmor po dolasku sa Novog Zelanda.

- Odmorio sam se, dobili smo nešto veći odmor i baš mi je prijao. Moram još malo da se privikavam na ustajanje ujutru i odlazak na treninge, ali već sutra ću biti spreman.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Mladi napadač je spreman za zaigra od starta na startu sezone, a ne plaši se ozbiljne konkurencije na svojoj poziciji, već mu je to motiv više.

- Na šefu je da odluči da li ću igrati. Mi već treći dan treniramo sa ekipom. Idemo na pobedu, očekujem pobedu i veliki broj navijača.

- Došli su ozbiljni igrači na mojoj poziciji, ali ja volim kada imam jaču konkurenciju. Bolje se radi, trenira, igra, tako da ću dati sve od sebe na treninzima da izborim mesto u timu - zaključio je Šaponjić za Telegraf.

(U.M.)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • G d K

    13. jul 2015 | 09:16

    TAKO JE BRE, DOMINIRAJJJJJ !!! SAMPIONSKI TANDEM SVETSKOG PRVAKA SVETA ZA MLADE-SRBIJE i SAMPIONSKI TANDEM SAMPIONA SRBIJE-PARTIZANA !!! PARTIZAN SAMPION=SRBIJA SAMPION !!! JOS NISMO NI SVESNI KAKVE IGRACE IMAMO-NAJBOLJE NA SVETU, SAMPIONE, ALI USKORO CEMO POSTATI SVESNI TOGA, A PROTIVNICI POSEBNO...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA