Seksi Milica Dabović u vrućim pantalonicama na promociji novog dresa Partizana! (FOTO)

Zlatna košarkašica Srbije uveličala promociju fudbalskog dresa crno-belih

  • 12

Petorica fudbalera Partizana Andrija Živković, Ivan Šaponjić, Miladin Stevanović, Ivan Bandalovski i Valerij Božinov, predstavili su novi dres Fudbalskog kluba za sezonu 2015/16 i to pred velikim brojem ljudi u adidas prodavnici u TC Ušće.

U ovim dresovima Partizan kreće u napad na Ligu šampiona! (FOTO)

Uz njih na ovoj promociji pojavila se i kapiten ženske košarkaške reprezentacije Milica Dabović u izazovnoj varijanti kratkog šortsića.

Kao što znate ona je tri godine igrala za crno-bele kada su harali Srbijom i regionom.

Navijači Partizana tražili su autograme i od Milice i od momaka, koji će već u utorak uveče u novim dresovima starog tehničkog sponzora istrčati pred navijače, kada će podeliti megdan sa prvakom Gruzije.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivke

    12. jul 2015 | 17:04

    Mozda sam ja budala ali, ona meni uopste nije neka riba. Cak mi je i ruzna, sva je smrezurana u faci. A telo, klasika, ipak je sportistkinja ali nista posebno zgodna. Sta znam, ona meni uopste ne izgleda toliko vrh koliko je predstavljaju, mislim da preteruju malo u vezi njenog izgleda. Svaki dan na ulici, srecu se mnogo bolje "ribe" nego ona, pa nikome nista. Ali naravno, one nisu "poznate" tako da kao da nisu ni bitne. :) Sve u svemu, moj sveukupni utisak je da je ona ruzna. Barem za moj ukus. Pozz

  • Ilija

    12. jul 2015 | 19:36

    Pa realno nije neka razlika između nje i ove lutke desno...

  • Givra

    12. jul 2015 | 17:06

    mmm...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA