Parker odgovorio na zvižduke navijača Zvezde: Bio sam jedan od najboljih protiv Kairata!

Reprezentativac Antigve i Barbude našao se na udaru publike sa zapadne tribine koja je nezadovoljna njegovim igrama, ali ga njihovi zvižduci uopšte ne dotiču, jer smatra da ima kvalitet da igra za crveno-bele

  • 13

Nikako nisu zadovoljni navijači Crvene zvezde Džošuom Parkerom, ni onime što pokazuje na terenu, a ni van njega. To su pokazali još posle dvomeča sa Kairatom kada je većina upirala prst u njega u komentarima, a onda su to i njemu stavili do znanja zvižducima na poslednjoj proveri pred početak sezone protiv Mordovije.

Džošua Parker - Nemač pojma!

KRAJ AGONIJE: Zvezda prodaje Parkera?

U trenucima kada je ulazio u igru na generalnoj probi sa ruskim timom sa zapadne tribine, gde je uglavnom kritički nastrojena publika koja pre svega dolazi da gleda fudbal i dobru igru svoje ekipe, začule su se salve zvižduka. Međutim, izgleda da reprezentativca Antigve i Barbude uopšte takve stvari ne dotiču.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Ako si naivni da mogu da ih ubede oni koji nemaju veze sa fudbalom, to nije moj problem. Mogu da mi zvižde koliko žele, ali ako sledeće nedelje postignem gol svi će hteti da mi budu prijatelji. Kada sam poslednji put proveravao nisu mi bili potrebni novi prijatelji - rekao je Parker za "Žurnal" i dodao da se previše očekuje od njega.

- Igram sam 11 utakmica, pa se očekuje da dam ne znam kolio golova. Možda su njihova očekivanja bila prevelika, kao pre 20 godina, kada se igrala Liga šampiona. Ovo je drugi tim, drugo vreme. Nisam očekivao da će mi zviždati, ali me to ne dotiče. Gledao sam snimak protiv Kairata i video da sam bio među boljima na terenu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Katai je bio dobar, Rajković je uvek na visokom nivou, a ja naročito u drugom poluvremenu. Trener mi je čestitao i posle drugog meča. Ako ne gledate meč kao prosečan navijač, koji očekuje da predriblam trojicu i dam gol, možete videti da je njihov trener tražio od igrača u revanšu da me udvajaju. Bio sam opasnost za njih - ispričao je Parker za "Žurnal".

Bivši igrač Domžala je u tom dvomeču sa Kazahstancima propustio dve velike prilike, po jednu u oba meča, ali je i za to našao opravdanje.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Znam da sam promašio, ali zašto niko ne kaže da ni ekipa ne stvara mnogo šansi, nego svi pričaju kako Parker ne može da iskoristi nijednu od dve. Promašuju i Mesi i Ronaldo. Sigurno je da nisam bio najgori. Ako igrač napravi požrtvovan start, navijači mu tapšu i kažu da je srčan, a epilog je isti, izgubljena utakmica - izjavio je Parker.

U medijima se već pojavila informacija da će do kraja leta verovatno napustiti Zvezdu i da se nalazi na transfer listi, ali on je demantovao takve priče i rekao da ne želi da ide iz kluba. Sad, opšte je poznato da su zvižduci sa zapadne mnogima presudili, a videćemo da li će tako biti i u njegovom slučaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA