Šta je Zvezda dobila od Toleta, a šta Partizan?

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Zoran Laković na svom poslednjem izlaganju pred odlazak u UEFA, sumirao rezultate rada aktuelnog vođstva fudbalske organizacije

  • 21

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije u odlasku, Zoran Laković, poslednji put u toj ulozi obratio se deputatima Skupštine na vanrednom zasedanju u "kući fudbala" u Staroj Pazovi.

Laković se osvrnuo na rad Saveza u periodu u kome je on bio desna ruka Tomislava Karadžića i tom prilikom podsetio koliko je FSS finansijski pomogao naše najveće klubove.

ZVEZDA: Karadžić da ode brzo da ne bi stigao da uništi i zlatne omladince!

Tole Karadžić gledao Partizan u Humskoj

- Zvezdi smo donirali reflektore, Partizanu novu travu, Vojvodini smo pomogli da se izvuče iz krize... - počeo je Laković i dodao da su i drugi klubovi takođe dobijali konkretnu pomoć od FSS.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Većini klubova smo donirali reflektore. Oko 150 klubova smo pomogli. Košarkaski, rukometni, vaterpolo savezi ne pomažu klubovima, a kod nas je to praksa. FSS nikome nije dužan, nemamo kredite i imamo izvor finansiranja za naredne tri godine. Na ime poreza smo platili 1.5 milijardi dinara...

Laković se na svemu zahvalio bivšem predsedniku Saveza Draganu Stojkoviću Piksiju, svom prethodniku Zoranu Damjanoviću, ali i Terziću koji ga je predložio na ovu funkciju... Laković se posebno zahvalio Tomislavu Karadžiću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • matti

    15. jul 2015 | 15:49

    Partizanu dao 7 titule

  • The King

    15. jul 2015 | 18:14

    Zvezda nista,Partizan 7 titula,i nekoliko jos trofeja Kupa,ukljucujuci onaj cuveni protiv Vose na Marakani...a cak ni za reflektore na Marakani nije Fss dao pare,vec Uefa...Sramno!

  • dex

    15. jul 2015 | 18:15

    I zvezdi zadnju koju nije ni trebala osvojiti, srot ekipa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA