Bizar na Banovom brdu: Trener morao da obuče marker da ne smeta sudiji!

Strateg Gabale je svojom belom košuljom smetao pomoćnom sudiji koji ga je mešao sa igračima Čukaričkog, pa je zato morao da obuče fluorescentno zeleni marker

  • 0
Foto: Telegraf Foto: Telegra

Vrlo neobična scena i situacija se dogodila na samom početku utakmice na Banovom brdu između Čukaričkog i Gabale u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Naime, kako naš fotoreporter javlja, posle desetak minuta od početka meča, glavni arbitar je nakratko prekinuo igru i to kako bi zatražio od trenera azerbejdžanskog tima da obuče marker koji nose rezervni fudbaleri.

Legendarni kapiten Arsenala i Engleske gleda Čukarički! (FOTO)

Razlog za ovakvu odluku leži u tome što se pomoćni sudija žalio da mu smeta bela košulja koju nosi strateg Gabale, a kako je pomoćnik zadužen za tu polovinu terena skroz na suprotnoj strani, dešava mu se da ga pomeša sa fudbalerima Čukaričkog koji igraju u beloj opremi.

Zato da se ne bi zbunio kada procenjuje ofsajd situacije, da li je igrač Čukaričkog ili trener gostiju poslednji igrač odbrane u linije, glavni delilac pravde je odlučio da pomogne kolegi i zatraži azerbejdžanskom stručnjaku da obuče fluorescentno zeleni marker.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA