Milojević ne žali za ubedljivijom pobedom! Trener Gabale razočaran!

Trener Čukaričkog je zadovoljan što je njegova ekipa stvarala šanse i nada se da će realizacija doći u narednim utakmicama

  • 0

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da njegov tim i Gabala imaju pođednake šanse za plasman u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, uprkos minimalnoj pobedi u prvom duelu u Beogradu (1:0).

DVE POBEDE SRPSKOG FUDBALA: Voša i Čuka pokazali kako se igra za Evropu! (FOTO) (VIDEO)

Čukin strelac u poslednji čas promenio odluku gde će šutirati penal

- Dobili smo prvih 90 minuta, a Gabalu u revanšu očekujem u drugom izdanju. Bili smo bolji baš za taj jedan gol, težak posao nas čeka u Azerbejdžanu i mislim da su šanse i dalje 50:50 - rekao je Milojević na konferenciji za medije posle utakmice.

Čukarički je slavio golom Nikole Stojilkovića iz penala u 53. minutu, a pored toga nije iskoristio još dosta dobrih prilika.

- Bilo je šta je bilo i ne možemo da žalimo za onim što je propušteno. Pozitivno je što se šanse prave, a nadam se da ćemo popraviti realizaciju - naveo je Milojević.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Legendarni kapiten Arsenala i Engleske gleda Čukarički! (FOTO)

Bizar na Banovom brdu: Trener morao da obuče marker da ne smeta sudiji!

Trener Gabale Roman Hrihorčuk bio je nezadovoljan igrom svoje ekipe, priznavši da je Čukarički sasvim zasluženo slavio.

- Čestitke Čukaričkom na pobedi, koja je apsolutno zaslužena. Ne mogu da napravim analizu naše igre, pošto nismo bili na nivou. Smešno je bilo šta pričati o igri mog tima, jer smo već posle drugog pasa gubili loptu. Čukarički je bio bolji rival, a rezultat je realan. Nadigrali su nas u svim segmentima - zaključio je Hrihorčuk.

Revanš meč između Čukaričkog i Gabale igra se sledećeg četvrtka.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA