RONDA NOKAUTIRALA MEJVEDERA! UFC šampionka brutalno isprozivala najbogatijeg sportistu! (FOTO) (VIDEO)

Opet će se pričati o izjavi fajterke, koja je ovaj put oplela po najuspešnijem bokseru

  • 1
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Američka UFC šampionka Ronda Rouzi osvojila je prestižnu godišnju nagradu ESPY za izuzetne uspehe u sportu, u kategoriji najbolji borac i najbolja sportiskinja.

Prilikom dodele nagrada u Los Anđelesu koje dodeluje američka sportska televizijska stanica ESPN, Rouzi je pobedila ozbiljnu konkurenciju, prevashodno najbogatijeg sportistu na svetu, Flojda Mejvedera, dok je u drugoj kategoriji iza sebe ostavila Serenu Vilijams i Lindzi Von.

I ovaj put je Rouzi iskoristila priliku da posle ceremonije da izjavu o kojoj će se pričati, a ovaj put je prozvala upravo Mejvedera, koji je 2012. godine odlslužio kaznu zatvora dva meseca zbog nasilja u porodici.

- Pitam se kako se Flojd oseća kada ga žena ovako prebije. Volela bih da ga vidim kako se folira da ne zna ko sam ja sad - rekla je Rouzi, aludirajući na prošlogodišnji intervju sa bokserom, koji je rekao kako ne zna ko je Ronda Rouzi.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Prvo bih volela da se zahvalim svim sportistkinjama koje su nominovane, i svima onima koje su tu da menjaju svet. Najviše se zahvaljujem svojoj majci, mnogo je učinila za mene. Toliko toga je u životu izdražala zbog mene, i ja to veoma cenim - rekla je poznata fajterka prilikom dodele nagrade.

Amerikanka je debitovala u UFC takmičenju 2013. godine, i od tada je odbranila pet puta titulu. U Rio de Žaneiru će imati priliku da to uradi i šesti put, 1. avgusta, protiv Bet Koreje.

Nedavno je trenirala i sa boskerskom legendom, Majkom Tajsonom, koji je prisustvovao ceremoniji.

- Jako mi je drago što je došao Majk. I dalje mislim da moram da pobedim Bet, dođem kući i pogledam se u ogledalo, i, kako kaže Tajson, da osetim taj momenat posle svega urađenog. I on zna bolje od svih kakav je to momenat. I vreme je da ga i ja doživim - rekla je Ronda.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jdm_ftw

    17. jul 2015 | 19:58

    Nisam neki ljubitelj žena u MMA, ali Rondu podržavam 100%. Izgleda fenomenalno a bije pa to nije zdravi. Svaka čast "the arm collector"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA