SRBIJA U ZAOSTATKU: Raspoloženi Argentinac bio je prejak za Krajinovića!

Srpski teniser je poražen u uvodnom meču četvrtfinala Dejvis kupa od Leonarda Majera 3:0

  • 1

Dejvis kup reprezentacija Srbije gubi u Buenos Ajresu od selekcije Argentine sa 1:0, u četvrtfinalnom meču Svetske grupe Dejvis kupa. Vođstvo domaćem timu doneo je Leonardo Majer lako savladavši Filipa Krajinovića u tri seta - 6:4, 6:2, 6:1.

Srpski teniser bio je bez izgleda u duelu protiv pet godina starijeg Argentinca, za 65 mesta bolje rangiranog na ATP listi.

Trudio se koliko je mogao, ali i napravio veliki broj grešaka, dok je raspoloženi Majer igrao veoma dobro i pogađao sa svakog dela terena, uz sjajan servis.

Pobeda Argentinca nijednog trenutka nije dolazila u pitanje, a uspeh je izborio rutinski, nakon samo sat i 40 minuta borbe.

Posle Majera i Krajinovića u drugom singlu sastaju se Federiko Delbonis i Viktor Troicki, a taj meč možete pratiti OVDE.

Foto: AP/Darko Vojinović Foto: AP/Darko Vojinović

U subotu je na programu meč dublova za koji su prijavljeni Karlos Berlok i Dijego Švarcman (Argentina), odnosno Nenad Zimonjić i Dušan Lajović (Srbija). Poslednjeg dana susreta, u nedelju, trebalo bi da se sastanu Majer i Troicki, odnosno Delbonis i Krajinović.

Pobednik četvrtfinalnog duela između Argentine i Srbije u polufinalu Dejvis kupa sastaće se sa boljim iz meča Kanada - Belgija.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA