MILOJEVIĆ: Očekivao sam ovakvu Vojvodinu! Rezultat je sticaj okolnosti!

Trener Čukaričkog smatrao je posle visoke pobede svog tima u derbiju da je pogodio kada je u pitanju rotacija igrača

  • 0

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je posle pobede u Novom Sadu da je zbog kvalifikacionih mečeva za Ligu Evrope bio primetan umor na igračima obe ekipe i da je, bez obzira na rezultat, Vojvodina pruzila dobru partiju.

Zenga gledao kako je Čuka razbila Vojvodinu i sigurno se nasmejao glupom potezu golmana Lala (VIDEO)

- Obe ekipe su u četvrtak odigrale teške utakmice. Iskreno, pokušao sam da izrotiram i ubacim sveže igrace, da odmorim Pjasentina, ubacio sam Rađenovića, rotirao Regana, Mandića... Mislim da sam negde pogodio, mada imam veliki fond igrača i nemam problem bilo koga da ubacim u igru - izjavio je Milojević, dodajući da je "očekivao Vojvodinu na ovakav način".

- Ovako su igrali i protiv Mađara, kroz posed lopte i visokim bekovima gore, a mi smo pokušali negde da skratimo te prostore i da čekamo našu priliku. Prvi i treći gol pali su posle grešaka, a to je mnogo za jednu takvu utakmicu. Sticajem okolnosti rezultat je tu gde je. Bez obzira ne sve, Vojvodina je pružila dobru partiju, kao i fer i korektnu igru, na čemu čestitam protivniku - zaključio je Milojević.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Trostruki strelac Andrija Pavlović rekao je da je ubedljiva pobeda protiv novosadske ekipe veliki uspeh za njegov tim i istakao da ako Čukarički nastavi tako da igra "može daleko da stigne".

- Igrali smo kompaktno, timski i dobro smo držali srednju zonu koju mi inače igramo. Drugo poluvreme smo dobro otvorili i mojim trećim golom praktično priveli utakmicu kraju. Ulazio sam u dosta šansi na pripremnim mečevima i ako je već moralo da krene bolje sad nego na pripremama - poručio je Pavlović.

Čukaricki u sledećem kolu Superlige dočekuje ekipu Rada.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA