TERZIĆ UDARIO NA TOLETA I PARTIZAN: Karadžić bi radio sa đavolom, neka dođe UEFA! (FOTO)

- Pozivamo UEFA da dođe u srpski fudbal i da istraži sve u Srbiji, ali u poslednjih osam godina - rekao je generalni direktor Crvene zvezde na vanrednoj konferenciji

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ilija
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Glamoc

    21. jul 2015 | 01:37

    Da l' se gospodin seca utakmice Partizan-Zeleznicar 1985/86, posto je izjavio da se ne seca tj. da nikad nije bilo namesteni utakmica, a da ne spominjem zadnjih par prvenstava. Slazem se da treba ukinuti nasu ligu.

  • Volim Zvezdu, ne mrzim Partizan

    20. jul 2015 | 22:13

    Razumem da je ljudima čudno da se u našoj ligi da osam golova, pogotovo da propala Zvezda da šest golova za poluvreme. Cudno jeste, ali još Niko nije dokazao da je nameštena utakmica. Trebalo bi da postoje institucije koje proveravaju sve to posle svake i svačije utakmice. Činjenica je da je Zvezda zaigrala mnogo bolje u drugom poluvremenu, a da li je OFK namerno spustio ritam, ne znam. Ali takodje je cudno da se ni pola sata posle utakmice digla tolika medijska pompa da je to cuuudooo!!! Kao nikad pre!!! Lično sam bio prisutan na mecu polufinala kupa 16.04.2008. Kada je zvezda porazena od Partizana na Marakani 2:3. Gubila je zvezda posle poluvremena 2:0. Zvezda u drugom poluvremenu postize u roku od petnaest minuta postize tri cista gola!!! Gori Marakana!!! Ali sta sad! Sudija je digao zastavicu, gol cist kao suza, a ponisten. To totalno poremeti Zvezdine igrače, primaju gol i gube dobijenu utakmicu! Zbog korumpiranih sudija! Sutra u novinama ni reč o tome, velica se pobeda Partizana i dobra utakmica, koju su odlucije sudije kao i mnogo puta pre toga!! A sad ste vec dokazali da je sve namešteno. Grobare razumem, treba iskoristiti priliku da se poremeti atmosvera protivnika. Ali ove nazovi DELIJE, koji pljuju svoj klub, treba da je sramota! Cak i da je NAMEŠTENO, Zvezda iznad SVEGA!!! Cak i ovakva kakva je za mene najbolja i jedina ZVEZDA CRVENA !!!!

  • @Žika Živac@

    20. jul 2015 | 21:35

    Ne gotivim ovog Terzu ni malo,ali u pravu je 100 posto,8 namestenih titula Partizana daleko su veca sramota od jedne utakmice!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA