24 lica Viktora Troickog koja su razbesnela argentinske novinare! (FOTO) (VIDEO)

Srpski teniser se tokom konferencije za medije posle poraza našeg tima poprilično dosađivao i ponašao gordo, čime je iskazao svoj revolt zbog svega što se dešavalo na terenu i van njega

  • 7

Osećali su se uvređeno i neuvaženo članovi srpske teniske delegacije tokom boravka u Buenos Ajresu na četvrtfinalnom duelu Dejvis kupa između Srbije i Argentine. Još po dolasku se srpski  selektor Bogdan Obradović žalio na organizaciju Argentinaca, a sve je kulminiralo posle poraza našeg tima u dublu.

>>> RAT SRPSKIH I ARGENTINSKIH TENISERA: Igram od 1995. godine, ovo je najgora organizacija meča! (VIDEO)

>>> Ovim ''čudnim'' servisom Zimonjić je razbesneo Argentince (VIDEO)

Žalili su se srpski teniseri na navijače u dvorani i uslove u kojima su igrali prva tri meča, a čak za vreme duela parova Zimonjić je neobičnim servisom pokazao svoj revolt i izazvao bes Argentinaca što se kasnije pretvorilo u svađu dve selekcije koja je nastavljena i tokom konferencije za štampu.

>>> Srbija ubedljivo poražena od Argentine, publika zviždala Zimonjiću zbog čudnog poteza

Baš na njoj je prisustvovao i Viktor Troicki koji je odlučio da na svoj način izrazi nezadovoljstvo i pokaže revoltiranost, tako što je gordo i nadobudno odgovarao na pojedina novinarska pitanja. a tokom većeg dela konferencije pravio razne grimase bilo da je pitanje bilo upućeno njemu ili nekom drugom.

Na konferenciji je delovalo da se poprilično dosađuje, čak je u jednom trenutku počeo da se igra sa čašom i mikrofonom, što je pogodilo argentinske novinare. Tako je neko napravio i kolaž od čak 24 njegova izraza lica tokom konferencije nakon poraza, a video svih dešavanja možete pogledati OVDE.

Inače, srpski teniser se slično ponašao i dan ranije na konferenciji za štampu što možete videti i na video snimku ispod, a takvo njegovo ponašanje je dovodilo do ludila predstavnike argentinskih medija.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa da

    20. jul 2015 | 23:52

    Kad proradi Srpski inat :)

  • Noname

    21. jul 2015 | 09:19

    'Sampion se postaje tako sto izadjes na teren kad je najteze i pobedis'

  • nine

    21. jul 2015 | 10:32

    Nema Srpskog gostoprimstva nigde. A što se tiče uslova, oni bi u Beogradu igrali u Areni ili Kraljevu ili Nišu i t.d. a ne pod šatorom kao mi U Argentini. Publika je posebna priča.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA