Čukarički ekspresno reagovao posle pominjanja njihovih golova u Novom Sadu

Sportski direktor Brđana Vladimir Matijašević istakao da njegov klub želi da se bavi fudbalom, a da komentar Terzića ostavlja drugima

  • 3

Zvezdan Terzić je izjavama na vanrednoj konferenciji za medije ''zapalio'' sportsku javnost u Srbiji. Generalni direktor crveno-belih oštro je opleo po Tomislavu Karadžiću, Milivoju Mirkovu, čelnicima Partizana posle njihovih komentara na meč OFK - Zvezda, i izneo teške optužbe na njihov račun.

>>> TERZIĆ UDARIO NA TOLETA I PARTIZAN: Karadžić bi radio sa đavolom, neka dođe UEFA! (FOTO)

Terzić je takođe prokomentarisao i meč Vojvodine i Čukaričkog, zapitao se zašto se i taj meč ne gleda kroz lupu, kao što je slučaj sa duelom na Vračaru, jer kako je rekao ''U životu nije video čudnije golove na jednoj utakmici''

Sportski direktor Matijašević je pred meč protiv Gabale razgovarao sa novinarima, a jedno od pitanja je bilo i da da komentar na izjavu Terzića.

- Što se tiče izjave Terzića nemam šta da komentarišem. Mislim da u Srbiji više treba da se bavimo fudbalom nego komentarima i nekim drugim stvarima. Ja se bavim fudbalom, ne interesuje me taj komentar i to ću ostaviti drugima - rekao je direktor.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević izjavio je da je za njegovu ekipu najbitnije da je novu sezonu počela kako treba i izrazio uverenje da aktuelni sastav tima može da nastavi niz pobeda.

- Iskreno se nadam da ova ekipa može da nastavi sa pobedama ove sezone jer smo bolji i iskusniji. Što se tiče Vojvodine, taj meč je iza nas i želim njihovom timu sve najbolje, a za nas je sad najbitnije da se koncentrišemo isključivo na utakmicu protiv Gabale", rekao je Matijašević za klupski sajt.

Čukarički u četvrtak 23. jula igra revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Gabale iz Azerbejdžana. Meč u Bakuu počinje u 18 časova po našem vremenu, a ekipa iz Srbije polazi dan ranije.

- Najbitnije je da u četvrtak izdržimo sve nalete i zadržimo rezultatsku prednost - rekao je Matijašević.

Čukarički je 16. jula u prvoj kvalifikacionoj utakmici pobedio Gabalu u Beogradu rezultatom 1:0, a nekoliko dana kasnije odnosno 20. jula u prvoj utakmici Superlige Srbije Čuka je pobedila Vojvodinu sa 4:0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rs.m

    20. jul 2015 | 15:52

    Pratio sam cuku protiv Domzala i ovih indijanaca iz Azerbedjana nemogu gola dati ni naopako al protiv vojvodine bolje od Reala da su cudni to jesu.

  • Mare Nis

    20. jul 2015 | 16:28

    Nista cudno, vratila Vosa bodove pomocu kojih igra Evropu!

  • PFC

    20. jul 2015 | 15:58

    Pa golovi Cukarickog i jesu sumnjivo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA