VALJA PREŽIVETI MEDIJSKI LINČ: Šta posle svega kažu fudbaleri OFK Beograda?

Mladost i neiskustvo, potencira Dražić kao razlog za nespeh protiv Crvene zvezde

  • 9

Turbulentni vikend je za nama, i odjeci meča OFK Beograd - Crvena zvezda (2:6) i dalje su najglasniji posle prvog kola nove sezone Superlige, koja se igra po novom sistemu. Ekipa sa Karaburme našla se na meti kritika navijača i dela javnosti koji su stava da na stadionu Obilića u nedelju nisu bila čista posla.

Talentovani vezista "romantičara" Dejan Dražić, inače strelac drugog gola na meču, tvrdi da njegovi saigrači ne zaslužuju medijski linč.

>>> OFK BEOGRAD JE FENOMEN: Peti meč za godinu dana koji prati UEFA!

- U prvom poluvremenu smo pokazali ko smo i šta smo, da svima možemo da pariramo. Što se mene tiče, nemam čega da se stidim - rekao je Dražić, pa posle opaske novinara "Žurnala" da je teško ostati uzdignute glave njegova kad ekipa primi šest golova dodao:

- Šta bi drugo?! Osećanja su pomešana, valja preživeti bolan poraz.

On kategorično demantuje da je Bogdan Planić namerno skrivio penal.

Foto: Crvenazvezdafk.com Foto: Crvenazvezdafk.com

>>> UEFA POTVRDILA: Proverićemo meč OFK Beograda i Zvezde!

- Naravno da nije. Pravi se nešto čega nema. Niko tako nešto ne bi pričao da smo igrali, recimo, protiv Radničkog iz Niša. Nepotrebno prolazimo kroz medijski linč.

Usledilo je pitanje: kako ste uspeli da prokockate prednost od 2:0 na poluvremenu?

- To je fudbal. U drugom poluvremnu smo napravili greške koje ne bismo smeli, zatim psihički pali. Sve to zbog mladosti i neiskustva - rekao je Dražić za Žurnal.

Bogdan Planić kratko je opisao atmosferu u svlačionici posle utakmice sa Zvezdom.

- Mučna. Ćutali smo, gledali u prazno... - rekao je Planić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XxX

    21. jul 2015 | 10:29

    Nikad od svih vas nijedan fudbaler nece postati jer ste svesno pristali da budete gubitnici a neko sa pobednickim mentalitetom to nikad ne bi uradio. Zahvalite drzavnoj mezimici, Terzi i drzavnom vrhu sto su vam unistili karijere.

  • Kg

    21. jul 2015 | 10:25

    Cista namestaljka

  • Subasa

    21. jul 2015 | 12:00

    Trebalo bi momci iz ofk-e da izadju pred javnost i kazu kako je terza usao sa telohraniteljom na poluvremenu,i pitao ih zasto tako ne igraju protiv partizana,i da drugo poluvreme zvezda mora da dobije ! Ukinite fudbal,drzava daje novac ovim propalitetima,a narod nema leba da jede ! Vucicu ugasi fudbal

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA