Koji bivši Zvezdin igrač špijunira Partizan za Steauu?

Rumuni imaju jakog aduta u skeniranju igre srpskog prvaka...

  • 3
Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Steaua ima svog čoveka od poverenja na licu mesta zaduženog za prikupljanje informacija o igri Partizana do najsitnijih detalja. 

Njegovo ime je Novak Martinović!

Sećate ga se, reč je o bivšem fudbaleru Crvene zvezde, koji je pre dolaska na Marakanu sa uspehom nosio dres prvaka Rumunije, pa otud ima i dobre veze sa bivšim klubom, sa kojm sada sarađuje u svrhu skeniranja srpskog tima.

>>> IMAMO ŠANSU PROTIV STEAUE: Igrači Partizana spremno čekaju velikana iz Rumunije!

Upravo su Rumuni zadužili Martinovića da ih obaveštava o aktuelnostima iz Humske, koje im mogu biti od koristi u pripremi duela sa srpskim šampionom, naravno pod uslovom da Steaua prethodno eliminiše slovački Trenčin, koga je u prvom meču savladala rezultatom 2:0.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Da Rumuni ništa ne prepuštaju slučaju pred sudar sa Partizanom dokaz je i to da je pomoćni trener Nikolae Dika, bio prisutan u Gruziji na revanš meču Dile Gorija i Partizana.

- Dika je bio u Gruziji i tamo pribavio neophodne informacije o našem narednom protivniku. Pored toga imamo i neke kontakte u Beogradu, odakle nam Novak Martinović pomaže vrlo korisnim informacijama. Ono što nas najviše zanima je da li će Partizan igrati sa jednim ili sa dvojicom napadača - rekao je za rumunske medije još jedan dobro poznat lik ovdašnjoj javnosti - Italijan Masimo Pedracini, nekadašnji asistent Valtera Zenge u stručnom štabu Zvezde!

Pedracini je svojevremeno sedeo na klupi Steaue, a sada je deo stručnog štaba rumunskog šampiona. Ono što će sigurno preneti svim igračima je da počnu da se pripremaju za ono što ih čeka u Humskoj - paklen ambijent koji prave navijači crno-belih.

- Znam kako je igrati protiv Partizana na njihovom stadionu, jer sam radio u Zvezdi sa Zengom. Partizan ima vatrene navijače i to maksimalno koristi da izvrši pritisak na protivnika - prenosi Pedracini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Demokrata

    22. jul 2015 | 13:58

    2:0 је најопаснији резултат.Лако може да буде 2:6.

  • butcherboy

    22. jul 2015 | 14:07

    hahahahahahhahaha to je ta rumunska veza! pa šta će da im priča kako smo punili zvezdu godinama hhahahahahahhaaha

  • ALEKS

    23. jul 2015 | 07:45

    Hahahahaha koji spiun pa martinovic nikad dobar fudbaler nije bio on se covek ne razume u fudbal a mozda u spiunazu bude bolji hahahahaha.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA