ČUKA ODRADILA TRENING: Trener Milojević objasnio zašto ne želi penale protiv Gabale (FOTO) (VIDEO)

Strateg "brđana" je najpre istakao da je impresioniran gradom, zemljom i narodom Azerbejdžana

  • 1
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Zanimljivo otvaranje konferencije pred revanš kvalifikacija za Ligu Evrope viđeno je od strane trenera Čukarickog Vladana Milojevića, koji nije mogao da sakrije oduševljenje svemu viđenom po dolasku u Baku.

Strateg "brđana" je najpre istakao da je impresioniran gradom, zemljom i narodom Azerbejdžana, dodao da su slični sa Srbijom, a potom se "bacio na posao".

>>> ČUKA SLETELA U BAKU: Ko će trčati oko Ade ako bude 0:0? (FOTO)

- Što se tiče same utakmice došli smo da odigramo drugo poluvreme. Međutim, očekujem potpuno drugačiju utakmicu sada nego onu iz Beograda - rekao je Milojević i dodao:

- Gabala je jedan jako ozbiljan protivnik koji sledeće sezone juriša na titulu. Ipak, mi se ne plašimo nikoga. Posle odigrane utakmice bolje se znamo i siguran sam da će spremati neku svoju strategiju za meć. Isto važi i za nas.

>>> Kojim filmom je Čukin fudbaler ubijao dosadu u avionu? (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Trener domaćeg tima je azerbejdžanskim medijima rekao da ne želi penale i da će probati sve da uradi da do njih ne dođe. Milojević ima slično misljenje.

- Ne mogu predviđati šta će biti u fudbalu, penali su sastavni deo igre. Koliko sam razumeo, oni ne žele penale. Ako bih ja rekao da želim penale to bi značilo da želimo da izgubimo. Ali, sve zavisi kako se utakmica bude odvijala - istakao je trener Čuke koji nije imao odgovor na pitanje da li jedan gol rešava sve.

- Ne znam šta da vam kažem. Jako teško pitanje... Izvinite, ali ne mogu, ne znam, da odgovorim.

Igrači su obavili trening na Baksel Areni u Bakuu, a podsećamo da će se meč igrati od 21 čas po lokalnom, a 18 časova po našem vremenu.

(Od izveštača Telegrafa iz Bakua, Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA