ZAGORČIĆ, TRENER VOJVODINE: Ne slavimo remi, Sampdorija izraziti favorit

Vojvodina je posle eliminacije Crvene zvezde i Čukaričkog ostala jedini predstavnik Srbije u nastavku kvalifikacija za Ligu Evrope

  • 0

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je posle remija u gostima protiv Spartaksa da je zadovoiljan igrom svojih izabranika u susretu sa predstavnikom Letonije.

Srpski tim odigrao je u Jelgavi nerešeno 1:1 i prošao u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, nakon što je prvi meč u Novom Sadu dobio sa ubedljivih 3:0.

>>> Vojvodina prvi put u istoriji pretekla Zvezdu u Evropi!

- Gol koji smo primili jedina je greška na današnjem meču. Kontrolisali smo igru i bili nadmoćniji, ali nismo slavili zbog plasmana u dalje kvalifikacije pošto smo odigrali nerešeno - rekao je Zagorčić novinarima posle meča.

Vojvodina je posle eliminacije Crvene zvezde i Čukaričkog ostala jedini predstavnik Srbije u nastavku kvalifikacija za Ligu Evrope, gde je čeka italijanska Sampdorija.

- Oni su izraziti favoriti u predstojećem dvomeču. Međutim, nećemo se predati i učinićemo sve da priredimo iznenađenje i eliminišemo i Sampdoriju - poručio je Zagorčić.

Prva utakmica 3. kola kvalifikacija između Sampdorije i Vojvodine igra se 30. jula u Ðenovi, a revanš sedam dana kasnije u Novom Sadu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA