Žestok udes na treningu na Hungaroringu: Bolid Serhija Pereza se raspao u komade! (VIDEO)

Meksikanac je izgubio kontrolu nad bolidom posle izlaska iz krivine i počeo da se prevrće po stazi

  • 2

Serhio Perez vozač Fors Indije doživeo je žestok udes na prvom treningu za Veliku nagradu Mađarske, u kome se njegov bolid razbio na komade.

Meksički vozač je izgubio kontrolu nad svojim bolidom posle izlaska iz jedne krivine, pošto je zakačio izdignuti deo pored staze i njegov bolid je počeo da se zanosi da bi se uskoro i prevrnuo.

Tom prilikom otpali su mu i prednji točkovi, tako da je svima u tom trenutku zastao dah, naročito što se Velika nagrada Mađarske vozi nedelju dana nakon vesti o smrti Žila Bjankija koji je posle višemesečnog boravka u bolnici podlegao povredama.

Printskrin: Youtube/FormulaOne Season2015 Printskrin: Youtube/FormulaOne Season2015

Upravo je ova trka trebalo na neki način da bude posvećena mladom Belgijancu koji je preminuo, a srca svih su se zaledila kada su videli šta se dogodilo Perezu na treningu.

Ipak, na svu sreću Meksikanac je uspeo da prođe bez ikakvih povreda i svima je pao kamen sa srca kada se javio timu i rekao da je sve u redu.

Na snimcima možete videti koliko je to sve strašno izgledalo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA