Milutinov izdao Partizan i potpisao za crveno-bele!

Srpski centar novi je igrač grčkog šampiona

  • 37

Kraj! Nikola Milutinov novi je igrač grčkog prvaka i finaliste Evrolige Olimpijakosa, potvrdio je atinski klub!

Reprezentativni centar napustio je Partizan posle tri sezone, a rastanak nije bio baš najpovoljniji po crno-bele, pošto je Milutinov raskinuo ugovor zbog neisplaćenih zarada, pa će naš najtrofejniji klub ostati bez obeštećenja od Atinjana.

ŠOK ZA GROBARE: Milutinov podneo zahtev za raskid ugovora sa Partizanom!

Zbog toga ga je kritikovao i dalje aktuelni trener Partizana (bez ugovora) Duško Vujošević.

Milutinov je sa Olimpijakosom potpisao trogodišnji ugovor, u koji je uneta klauzula o odlasku u NBA ligu posle svake sezone. Podsetimo, gorostasnog centra su na minulom draftu kao 26. pika izabrali San Antonio Sparsi.

Za njega je, pord Olimpijakosa, ali i Panatinaikosa i Efesa, bila zainteresovana i Crvena zvezda, što je u petak potvrdio predsednik kluba sa Malog Kalemegdana Nebojša Čović.

Čović: Ako je Milutinov hrabar, doći će u Zvezdu!

Pre Milutinova, Partizan su napustili Dragan Milosavljević (Alba), Saša Pavlović (Panatinaikos), Boris Dalo (Antib) i Milan Mačvan (Armani).

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Charlie

    25. jul 2015 | 18:10

    Svi su dervisi negde u podsvesti crveno beli i to pokazuje i ovaj dres u najlepsim bojama koji je obukao ''izdajnik'' Milutinov.Mapetovci i lazovcine iz kk secanje nis mu duguju 8 plata u ukupnom iznosu od 200.000 eura i to po kako kazu redukovanom ugovoru. Zamislite redukovan ugovor 250.000 eura po sezoni ? To su dakle te ''male i simbolicne stipendije'' ? Zamislite koliko je tek imao para Milutinov po ugovoru pre ovog redukovanog ? Istina polako izlazi na videlo. Uskoro ce i sve muljacine zagrebackog kluba izbiti na povrsinu.A predvodnik zaprepascenih i zabezeknutih net tastatura upuvanh crno belih bula narikaca nastavlja da te jadne mukice zamajava i prodaje im maglu.Zamislite on tako ''moralan'' koji je trazio svoje ''male zaostale'' stipendije pominje moral Milutinova ? Kakav crni moral kada mu se duguje 200.000 eura ? O kakvom moralu prica Gebels ? Zasto se on ne odrekne svojih ''malih platica'' i pomogne ''voljenom klubu'' ?? Gde nestadose casovi ljubavi ? Ili je to bila lazna ljubav u laznoj porodici ? Jasno je da u tom raspalom klubu njega vise niko ne zarezuje ni dva posto. Njemu jos jedino veruju malobrojne i sa veoma niskim koeficijentom inteligencije crno bele puvacice koje su kao takve podobne za svaku vrstu manipulacije i zamajavanja. I on to vesto koristi. Sto duze Gebels ostane u nokutiranom i potpuno razbijenom i raspalom kk proslost nis to bolje za Zvezdu koja ce opet lagano sve dok je on tamo osvajati trofeje. Pozivam sve Delije da se ukljuce i podrze tu smesnu akciju koju su inicirale ''nacitane'' simpatizerke kk kataklizma nis pod radnim nazivom ''za Duleta''. Da ih jos vise satremo i ponizavamo.Gebels ostani !!!

  • Звезда

    25. jul 2015 | 17:22

    Боље да је прво прешао у Звезду. Више би се продао него из распалог комшилука.

  • Koki

    26. jul 2015 | 07:36

    Ne mogu da verujem,da ovde neki likovi pljuju po Milutinovu?!?!?! 8 plata,eeeeeejjjj,znaci decko od novembra nije dobio ni dinara,a verovatno mu duguju i predhodnih sezona lovu... Bas me zanima dal bi ovi sto pljuju,radili za dzabe sav taj period ili bi ziveli od ljubavi???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA