NEKA SE SPREMI STEAUA: Partizan sa šest golova demolirao Jagodinu!

I oslabljeni, crno-beli dominantni protiv loših Ćurana uz dva gola Božinova i Šaponjića

  • 49

Četiri utakmice, četiri pobede, 13 datih i nijedan primljen gol!

Moćno!

Tako izgleda Partizanov početak takmičarske godine pred najvažniju utakmicu u ovom periodu sezone - protiv Steaue u Bukureštu, u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Jagodinci se žalili na tri Partizanova gola (VIDEO)

Šampion Srbije je u 2. kolu Superlige bio neumoljiv protiv nikad slabije Jagodine u Humskoj i savladao je, još ubedljivije nego Metalca u prvoj rundi, rezultatom 6:0 (3:0).

Partizan je pitanje pobednika rešio u prvom poluvremenu sa tri ekspresna gola postignutih za samo 186 sekundi - u periodu od 12. do 15. minuta!

Goste je "načeo" Valeri Božinov iz penala koji je iznudio Ninković, potom je Bugarin samo 60 sekundi kasnije duplirao vođstvo na sjajan centaršut Petrovića, da bi goste nokautirao Živković solo akcijom i pogotkom za još ubedljivu prednost.

TRI GOLA PARTIZANA ZA TRI MINUTA: Da li je bio penal kod prvog? (VIDEO)

Goleadu u Humskoj nastavio je, uz Živkovića i Božinova, najbolji igrač meča Nikola Ninković početkom drugog poluvremena, a tačku na još jednu sgurnu, efikasnu i dominantnu partiju prvaka stavio je rezervista Šaponjić, sa dva gola u roku od samo 9 minuta pošto je ušao u igru.

Posebno efektan bio je prvi pogodak zlatnog omladinca kada je iz okreta razornim udarcem pod prečku matirao golmana gostiju Đorđa Nikolića, inače jednog od boljih u redovima Ćurana danas.

Važno je reći da su crno-beli protiv Jagodine igrali bez četvorice standardnih članova prve postave: Vulićevića, Babovića, Brašanca i Abubakara, koje je Milinković poštedeo napora da bi ih sačuvao za okršaj sa rumunskim pšrvakom.

Ovo je bila najubedljivija pobeda Partizana u prvenstvu od 2012. kada su savladali BSK Borču rezultatom 7:0.

PARTIZAN – JAGODINA 6:0 (3:0)

(Božinov 12, 13, Živković 15, Ninković 50, Šaponjić 71, 80)

Partizan: Ž. Živković - Petrović, Bandalovski (od 29. Bogosavac), Balažic, Dornelas, Jevtović (od 58. Trujić), Lukić, A. Živković (od 66. Šaponjić), Ilić, Ninković, Božinov.

Jagodina: Đ. Nikolić, Milinković, Mijatović, Gašić, Filipović, Miladinović, Janković (od 76. Milošević), Ivanović (od 62. Kuzmanović), Savković, U. Nikolić, Mihailović (od 56. Cvetković).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • siki

    25. jul 2015 | 19:28

    Sram nas bilo Grobari,kako mozemo palmi da damo za tri minuta tri gola,na 34 stepeni.

  • Kroka

    25. jul 2015 | 19:28

    De su sad novinari,ne vladine organizacije,fss,

  • realno

    25. jul 2015 | 19:33

    Jedna od najvecih partizanovih filijala Jagodina,sramotno sklanjanje.Na stadionu 1000 ljudi, smeh....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA