KRALJEVI ISTOG REZULTATA: Ova ekipa igra samo 1:1 (VIDEO)

Selekcija Paname osvojila je 3. mesto na Zlatnom kupu, a do toga je došla odigravši čak šest puta 1:1

  • 1

Fudbalska reprezentacija Paname osvojila je treće mesto na Zlatom kupu, prvenstvu na kome učestvuju reprezentacije iz KONKAKAF zone, uključujući i SAD, Meksiko i Kanadu.

Oni su u meču za treće mesto iznenadili favorizovane Sjedinjene Američke Države posle boljeg izvođenja penala. U regularnom toku utakmice bilo je 1:1. Panama je povela preko Roberta Nurse u 55. minutu. Izjednačio je Klint Dempsi u 70. minutu.

NEVIĐENA KRAĐA! Meksiko u finalu, iz Paname viču KONKAKAF lopovi! (FOTO) (VIDEO)

U produžecima nije bilo golova, pa je pobednik meča za treće mesto odlučen izvođenjem jedanaesterca. Amerikanci su u penal seriji promašili čak tri puta, pa je tako Panama došla do velikog uspeha.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ono što je posebno upečatljivo, kada je u pitanju učešće Paname na Zlatnom kupu, jeste da su sve njihove utakmice na prvenstvu završene rezultatom 1:1 - tri u grupi i tri u nokaut fazi, gde su se posle 1:1 u regularnom delu utakmice igrali produžeci ili izvodili penali.

Ovo su sve njihove utakmice na prvenstvu:

GRUPNA FAZA

Panama - Haiti (1:1)

Honduras - Panama (1:1)

SAD - Panama (1:1)

NOKAUT FAZA

Četvrtfinale: Trinidad i Tobago - Panama 1:1 (5:6 posle penala)

Polufinale: Panama - Meksiko 1:1 (1:2 posle produžetaka)

Meč za 3. mesto: Panama - SAD 1:1 (3:2 posle penala)

Budući da je u kladionicama kvota na tačan rezultat 1:1 u zavisnosti od meča između 6 i 9, ko je pratio šampionat i rezultate Paname, mogao je dobro da zaradi.

Nažalost za kladioničare, oni su protiv Amerikanaca odigrali poslednji meč na turniru, tako da će se načekati za naredni njihov meč, koji u okviru prijateljske utakmice igraju protiv Urugvaja 4. septembra.

Pogledajte i kako su pobedili Amerikance posle još jedne utakmice koja je završena rezultatom 1:1, kada su posle penal serije osvojili bronzu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA