NEVIĐENA KRAĐA! Meksiko u finalu, iz Paname viču KONKAKAF lopovi! (FOTO) (VIDEO)

Američki sudija dosudio dva penala za Meksikance i direktno im pomogao da pobede

  • 1

Fudbaleri Meksika plasirali su se u finale KONKAKAF Zlatnog Kup posle kontroverzne pobede u produžecima nad Panamom rezultatom 2:1, i za trofej će igrati sa selekcijom Jamajke, koja je priredila iznenađenje savladašvi domaćina turnira reprezentaciju SAD, identičnim rezultatom.

Meč odigran na stadionu "Džordžija Dom" u Atlanti ostaće upamćen po skandaloznom suđenju na štetu Paname!

>>>Navijači ga gađali svim i svačim dok je izvodio korner. Usledila je bolna kazna! (VIDEO)

Ekipa trenera Ernana Gomeza je sa desetoricom na terenu (isključen Tehada već u 25. minutu) vodila do minut pre kraja, a onda je američki sudija Mark Gajger rešio da pomogne "sombrerosima" tako što je svirao nepostojeći penal u 89. minutu, pošto je procenio da je defanzivac Paname rukom igrao pred svojim golom.

A nije! Samo je telom legao na loptu, što se jasno vidi na svakom uglu usporenog snimka.

Malo je reći da su igrači Paname bili nezadovoljni ovakvim razvojem situacije, pa su krenuli da napuštaju teren, ali su se onda našli na udaru meksičkih navijača, koji su ih gađali raznim predmetima sa tribina. Situacija se nekako smirila tek deset minuta kasnije, a kada su se stekli uslovi da se meč nastavi Guardado je izjednačio iz jedanaesterca i uveo meč u produžetke.

U dodatnom vremenu sudija Gajger se ponovo "proslavio" pošto je svirao još jedan penal - i opet za Meksikance! I opet je Guardado bio precizan sa "kreča", što je potpuno slomilo Panamce koji više nisu imali snage ni za izjednačenje.

Ono što "bode oči" je naklonjenost sudija Meksiku na ovom turniru, jer su i u četvrtfinale prošli golom Guardada iz penala u 124. minutu meča sa Kostarikom!

Potpuno emotivno razoreni igrači Paname su posle meča u svlačionici razvili transparent sa natpisom "CONCACAF LADRONES" (KONKAKAF lopovi), zbog čega će verovatno biti kažnjeni, ali ih posle svega treba razumeti, jer su samo želeli da pokažu reakciju posle neviđene nepravde koju su doživeli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA