Tole dostavio Tužilaštvu podatke sa Vračara: Videćemo da li će kazniti fudbalska nedela

Predsednik FSS istakao da mu je savest čista i da o regularnosti Superlige brine Slaviša Kokeza

  • 9

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je da mu je savest čista i da je za regularnost takmičenja u Superlige zadužen potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza.

- Sve ovo što se dešava nam nije potrebno. I dalje nismo izašli iz klupskih problema. Opet se priča o regularnosti, kome se to ne sviđa ima pravo da saziva konferenciju za štampu. Danas je demokratija, svi mogu da kažu šta hoće. Meni je savest čista. Potpredsednik Zvezde zadužen je za regularnost, a ako opet javnosti to ne odgovara, džabe smo krečili - izjavio je Karadžić na koktelu u FŠ na oproštaju od selektora omladinaca Veljka Paunovića.

>>> Predsednik Metalca dao izjavu o Rajkoviću i Zvezdi koja će razbesneti Delije!

On je dodao da je FSS dostavio Tužilaštvu sve podatke o prošlosezonskim utakmicama koje je UEFA stavila pod sumnju, kao i podatke o utakmici OFK Beograd - Crvena zvezda 2:6.

- Videćemo da li će biti kazni za fudbalska nedela, ako se dokaže da ih je bilo - poručio je Karadžić.

FSS je otvorio i internu istragu o utakmici na Vračaru zbog sumnje da je bilo ulaska u svlačionicu OFK Beograda na poluvremenu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kokta

    28. jul 2015 | 15:45

    Molim sve medije da vise ne stavljaju sliku ovog lika,zgadio mi je rucak.

  • Severac

    28. jul 2015 | 14:47

    Što ne dostavi informacije tužilaštvu posle Partizana i Borca u zadnjem kolu 3:3....Crni Tole, pa pod stare dane ima da šetaš šarenu uniformu u padinjaku

  • kvota 1.01

    28. jul 2015 | 15:21

    Kad Tole stane i kaze meni je savest cista, onda shvatis u kakvoj drzavi zivis. Lopovi, ubice, dileri i svi drugi ciste savesti a posten radnik crveni pred porodicom kad nema da im obezbedi hranu a letovanja i zimovanja su odavno luksuz. Sta smo docekali, nije ni cudo sto svi gledaju sto pre da pobegnu ukljucujuci i fudbalere.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA