Bizarniji crveni karton od ovoga niste videli: Fudbaler isključen jer je zamenio dres na poluvremenu! (VIDEO)

U meču brazilske druge lige arbitar je isključio igrača Mođi Mirima, jer je u tokom pauze greškom uzeo dres sa drugim brojem

  • 1

Možemo slobodno reći da smo dosada viđali svakakve crvene kartone na fudbalskim utakmicama, od onih najzasluženijih mogućih do najbizarnijih, ali čini se da je isključenje koje je viđeno na meču brazilske druge lige najluđe do sada.

>>> Haos na Maksimiru: Igrač Dinama pokazao "srednjak" navijačima i tako se oprostio od Zagreba! (VIDEO)

Defanzivac Mođi Mirima Paulao je isključen od strane glavnog arbitra na startu drugog poluvremena zato što je tokom pauze zamenio dres, odnosno izašao sa pogrešnim brojem na dresu na teren.

Paulao je nosio broj 4 na početku utakmice, međutim, verovatno je toko poluvremena skinuo dres u svlačionici, a onda kad aje izlazio na teren obukao je pogrešan, uzeo je broj 3. Arbitar je to primetio zahvaljujući tome što je video dve trojke Mođi Mirima na terenu, jer je isti broj nosio i Paulaov saigrač iz odbrane Fabio Sančez.

Kada je Paulao krenuo ka aut liniji da ponovo obuče dres koji je već nosio dellioc pravde ga je zaustavio i pokazao mu crveni karton i šokirao čitav stadion, a izgleda da je čitav džumbus greška ekonoma koji je delio dresove i koji će zbog toma imati štošta da objasni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    29. jul 2015 | 20:32

    Ako mu je to drugi žuti karton onda mu se odmah pokazuje crveni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA